ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση, διεξάγεται για 5η συνεχή χρονιά στην Κύπρο

5th International Tattoo Convention

Πρόκειται για το 5th International Tattoo Convention, το οποίο θα φιλοξενεί δεκάδες ντόπιους αλλά και ξένους ταλαντούχους Tattoo Artists, με κύριο στόχο να παρουσιάσουν στον κόσμο την τέχνη και τις τεχνικές τους.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά πρωτότυπες τεχνικές δημιουργίας τατουάζ αλλά και να διαλέξουν τον καλλιτέχνη που θα κτυπήσει το τατουάζ που θέλουν. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Μαρτίου, μέχρι τις 1 Απριλίου, στον καθιερωμένο χώρο δηλαδή στον κέντρο της Λεμεσού στους χαρουπόμυλους του ομίλου Λανίτη.

Ένας χώρος ο οποίος σφύζει από ζωή, κουλτούρα αλλά και αρχιτεκτονική.

Το καλιτεχνικο προγραμμα συμπεριλαμβανει διάφορα άλλα καλλιτεχνικά happenings, όπως live bands, special live body airbrushing, διαγωνισμοί και άλλες πολλές εκπλήξεις.

Επίσης αξιζει να αναφερουμε οτι στο φετινο συνεδριο θα υπάρχουν και μικρά μαγαζάκια τα οποία θα διαθέτουν προς πώληση, ρούχα, κοσμήματα, γλυπτα αλλα και εκθετες οπου θα παρουσιαζουν διαφορες υπηρεσιες οπως μετατροπες μοτοσυκλετων, μπαρπεριδες και διάφορα άλλα tattoo related accessories.

Η τιμή εισόδου είναι €10 ημερησίως, αλλά για όσους θέλουν να εκμεταλλευτούν το τριήμερο μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο και για τις τρείς ημέρες στην τιμή των €15.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκέπτεστε την σελίδα του Cyprus International Tattoo Convention στο Facebook η την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://cyprustattooconvention.com.

Lifestyle: Τελευταία Ενημέρωση