ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τελικά, τι ζητούν οι γυναίκες στο κρεβάτι;

Ο ειδικός απαντά στους άντρες

Το τι ζητάει η γυναίκα από τον σεξουαλικό της σύντροφο είναι ένα εξαιρετικά σύνθετο και γενικής φύσεως ερώτημα που ενώ έχει γίνει πολλές φορές προσπάθεια να αποτυπωθεί σε βιβλία, ταινίες και άρθρα, η απάντηση δεν είναι ποτέ απόλυτη και ικανοποιητική. Αυτό συμβαίνει γιατί η γυναικεία σεξουαλικότητα είναι πολύ πιο περίπλοκη από την ανδρική.

Δεν βασίζεται τόσο στην βιολογική πίεση εκτόνωσης από τη σεξουαλική ένταση αλλά στην υποκειμενικότητα της γυναικείας διέγερσης και επιθυμίας. Η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα κάνει σεξ περισσότερο με το μυαλό της παρά με το σώμα της.. Ο άνδρας που θα διεγείρει το μυαλό της είναι πολύ πιο πιθανό να μπει στις φαντασιώσεις της και στο κρεβάτι της.

Η γυναίκα προσμένει συναισθηματικές απολαβές από τον σεξουαλικό της σύντροφο. Ζητάει ασφάλεια και σταθερότητα, διεκδίκηση και ερωτισμό. Ζητάει ο άνδρας που έχει απέναντί της να της υπενθυμίσει πως είναι γυναίκα πάνω από όλα. Όταν τελικά η ερωτική επαφή μεταξύ τους, τους οδηγήσει στην κρεβατοκάμαρα τότε η γυναίκα παραμένει πιο περίπλοκη στα θέλω της από ότι τον άνδρα. Ζητάει από τον άνδρα να είναι τρυφερός μαζί της, περιποιητικός και στοργικός.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X