ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή είναι η πιο αγχωτική στάση

Οι περισσότεροι φοβούνται να την δοκιμάσουν!

Όταν μιλάμε για σεξ, η συζήτηση δεν κουράζει ποτέ. Κι ενώ κάποιοι εμφανίζονται με ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι, οι περισσότεροι έχουν τα άγχη και τις ανασφάλειές τους.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πρώτη φορά με νέο παρτενέρ ή όταν δοκιμάζουμε ολότελα καινούρια πράγματα.

Σε όλα αυτά έρχεται να ρίξει φως μια νέα μελέτη, ερευνώντας ιδιαιτέρως τι είναι αυτό που μας γεμίζει στρες στην ερωτική πράξη.

Η Superdrug Online Doctor ρώτησε λοιπόν 500 Ευρωπαίους και 500 Αμερικανούς για τις πιο στρεσογόνες εμπειρίες τους στο σεξ και να τι βρήκε.

Η σεξουαλική στάση που χαρακτηρίστηκε λοιπόν ως η πιο στρεσογόνα είναι το όρθιο 69, με το 42% των αντρών και το 56,8% των γυναικών να ομολογούν πως τους προκαλεί πανικό η ιδέα και μόνο να τη δοκιμάσουν. Δεύτερη πιο αγχωτική εμπειρία είναι το πρωκτικό σεξ, με το 54,6% των γυναικών και το 30,5% των αντρών να μη νιώθουν καθόλου άνετα.

Και σε κάτι που δεν προκαλεί ακριβώς έκπληξη, η λιγότερο στρεσογόνα στάση είναι το παραδοσιακό ιεραποστολικό. Και κάτι ακόμα, πως σε σχέση με τους Αμερικανούς, οι Ευρωπαίοι αισθάνονται μεγαλύτερο άγχος αναφορικά με τον αυνανισμό, τον στοματικό έρωτα και το βρόμικο σεξ. Είμαστε όμως πιο χαλαροί στο σεξ στους δημόσιους χώρους.

Όσο για τους νεωτερισμούς στο κρεβάτι, το να δοκιμάσεις κάτι καινούριο ήταν το πιο στρεσογόνο σενάριο, προκαλώντας περισσότερο άγχος από τα ερωτικά βοηθήματα ή την εξερεύνηση νέων σεξουαλικών στάσεων.

Υπάρχει όμως και ένα γενικό καλό από την έρευνα, πως το αστρονομικό ποσοστό του 87% χαρακτήρισε το σεξ στη μόνιμη σχέση του ως «ελαφρώς ή μέτρια περιπετειώδες»…

Πηγή: newsbeast.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X