ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τηγανίτες με βρώμη ΜΟRNFLAKE, γιαούρτι και σταφίδες

ΥΛΙΚΑ
500 γρ. βρώμη MORNFLAKE
2 αβγά
50 γρ. σταφίδες
200 γρ.
Λίγη κανέλα
1 κ. σ. ελαιόλαδο
300 γρ. μέλι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μίξερ τη βρώμη MORNFLAKE μαζί με τα αβγά, τις σταφίδες, την κανέλα και το γιαούρτι, και τα ανακατεύουμε. Βάζουμε το λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά και, αφού ζεσταθεί, ρίχνουμε το μείγμα, κάνοντας μικρές τηγανίτες. Το αφήνουμε να ψηθεί και, όταν αρχίσει να γίνεται καφέ, το γυρνάμε από την ανάποδη και κάνουμε το ίδιο. Σερβίρουμε με μέλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X
X