ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σούπα με κόκκινο κάρι EXOTIC FOOD, κοτόπουλο & κρέμα καρύδας

Η Ταϊλάνδη στην κουζίνα σας! Αυθεντικές γεύσεις από τα Exotic Food. Φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα και ποιοτικά υλικά, τα Exotic Food σας βοηθούν να απολαύσετε τις μαγευτικές γεύσεις της Ταιλάνδης.

ΥΛΙΚΑ
400 γρ. φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
150 γρ. σπανάκι
100 γρ. λευκά μανιτάρια
4 κ.σ. ηλιέλαιο
1 σκελ. σκόρδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
200 γρ. baby corn
1½ κ.σ. λεμονόχορτο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. τζίντζερ ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ζάχαρη
6 κ.σ. σόγια σος EXOTIC FOOD
4 κ.σ. σος κόκκινο κάρι Ταϋλάνδης EXOTIC FOOD
4 κ.σ. σησαμέλαιο Blue Dragon
1,3 lt ζωμό κοτόπουλο
300 γρ. κρέμα καρύδας
250 γρ. medium rice noodles EXOTIC FOOD
3 κ.σ. χυμό λάιμ
2 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το σκόρδο. Τοποθετούμε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτουμε το ηλιέλαιο. Σοτάρουμε το κοτόπουλο, για 4-5 λεπτά και σβήνουμε με 2 κουταλιές σόγια σος EXOTIC FOOD. Μεταφέρουμε το κοτόπουλο σε ένα μπολ. Στην ίδια κατσαρόλα, προσθέτουμε το υπόλοιπο ηλιέλαιο και σοτάρουμε τα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες για 3-4 λεπτά. Προσθέτουμε το σπανάκι, το φρέσκο κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ, το λεμονόχορτο, τη ζάχαρη και σοτάρουμε για άλλα 1-2 λεπτά. Ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου, 2 κουταλιές σόγια σος EXOTIC FOOD, και το baby καλαμπόκι κομμένο σε φέτες. Αφήνουμε τη σούπα να σιγοβράσει για 2-3 λεπτά και έπειτα προσθέτουμε το κοτόπουλο με τα υγρά του, τη σος κόκκινο κάρι Ταϋλάνδης EXOTIC FOOD, την κρέμα καρύδας, το χυμό λάιμ και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα νουντλς EXOTIC FOOD σε βραστό νερό, για 3 λεπτά. Στη συνέχεια, τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με άφθονο νερό. Σερβίρουμε τα νουντλς με τη σούπα με κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με φρέσκο κόλιανδρο.

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X