ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ψητά μήλα γεμιστά με μαρμελάδα STUTE χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και αμύδγαλα

ΥΛΙΚΑ
4 μήλα
4 κ.τ.γ. φρέσκο χυμό λεμονιού
4 κ.τ.σ. μαργαρίνη λιωμένη
8 κουταλιές μαρμελάδα φράουλα STUTE χωρίς πρόσθετη ζάχαρη
8 κουταλιές μπράντι
2 κ. γ.στέβια
1 κ.τ.γ. μπαχάρι
1 ξυλάκι κανέλα
αμύγδαλα καβουρδισμένα
σταφίδες

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε τη σχάρα στη μεσαία θέση και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαργαρίνη, το μπράντι, τη στέβια, το μπαχάρι και την κανέλλα. Αφαιρούμε τον πυρήνα του μήλου, ραντίζουμε το εσωτερικό του με τον χυμό λεμονιού και το τοποθετούμε πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί. Ρίχνουμε 2 κ.τ.γ. σε κάθε μήλο και ραντίζουμε με ό,τι περίσσεψε. Ψήνουμε για 25’. Ύστερα γεμίζουμε τα μήλα με την μαρμελάδα STUTE χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και πασπαλίζουμε με τα αμύγδαλα και τις σταφίδες. Συνεχίζουμε το ψήσιμο για άλλα 20’ λεπτά αλλά στους 150 βαθμούς.

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση