ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Μπριζόλες με μέλι, μουστάρδα και soya sauce EXOTIC FOOD

Νόστιμα και απλά

ΥΛΙΚΑ
5 μπριζόλες χοιρινές
2 κ.σ. μουστάρδα
1/2 φλ. Soya sauce EXOTIC FOOD
1 κ.σ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο
1 κομμάτι 2 εκ. φρέσκο τζίντζερ ή 1 κ.γ. ξερό
1 κ.σ. λάδι
τριμμένο πιπέρι
2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
χυμό από 1 πορτοκάλι
1 κ.γ. κορν φλάουερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε βαθύ και πλατύ σκεύος βάζετε τη μουστάρδα, το μέλι, το soya sauce EXOTIC FOOD, το σκόρδο ψιλοκομμένο ή λιωμένο, το λάδι, το πιπέρι, το τζίντζερ ψιλοκομμένο ή τριμμένο και τα φύλλα της ρίγανης και τα ανακατεύεται καλά να ενωθούν.
Βάζετε τις μπριζόλες μέσα στην μαρινάδα, αφού τις αλείψετε καλά και τις αφήνετε όλο το βράδυ (ελάχιστος χρόνος 4-5 ώρες), φροντίζοντας να τις γυρίσετε 2-3 φορές. Ψήνετε σε ζεστή γκριλιέρα τις μπριζόλες. Σε τηγανάκι βάζετε τη μαρινάδα που έμεινε. Ξεπλένετε το σκεύος με τον χυμό πορτοκαλιού και αν θέλετε προσθέτετε και λίγο νεράκι. Αφήνετε να πάρει 1-2 βράσεις. Διαλύετε το κορν φλάουερ σε λίγο κρύο νερό και το προσθέτετε στο μείγμα. Μόλις η σαλτσούλα πήξει είναι έτοιμη. Σερβίρετε την μπριζόλα με σαλτσούλα πάνω της.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση