ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κέϊκ με βρώμη MORNFLAKE, ταχίνι και φυστικοβούτυρο

ΥΛΙΚΑ
1/2 κούπα σπορέλαιο
2 κ.σ. ταχίνι
1 κ.σ. φυστικοβούτυρο
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
2 κούπες βρώμη MORNFLAKE (αλεσμένη)
1 κούπα αλεύρι
1 κούπα ινδοκάρυδο
1 κούπα γάλα
4 αυγά
2 μπέικιν παόυτερ (φακελάκια)
2 βανίλιες (κάψουλες)


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε πρώτα απ’ όλα τον φούρνο μας. Χτυπάμε στο μίξερ το σπορέλαιο με το ταχίνι, το φυστικοβούτυρο, την καστανή και τη λευκή ζάχαρη μέχρι να ασπρίσει το μείγμα μας. Έπειτα, ρίχνουμε τα αυγά. Στο μούλτι αλέθουμε τις 2 κούπες βρώμης MORNFLAKE μέχρι να γίνει σκόνη σαν αλεύρι και το ρίχνουμε στο μίξερ. Στο αλεύρι μέσα βάζουμε τις βανίλιες και τα μπέικιν πάουτερ. Τα ρίχνουμε στο μίξερ και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο. Στο τέλος ρίχνουμε το γάλα και τα χτυπάμε στη γρήγορη ταχύτητα για 3-4 λεπτά. Αλευροβουτυρώνουμε την φόρμα ή το ταψάκι μας και αδειάζουμε το μείγμα. Ψήνουμε για 40-50’ στους 180 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X