ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Καλαμάρια γεμιστά με PAUL’S QUINOA και τυρί φέτα

Μια συνταγή που θα λατρέψετε

ΥΛΙΚΑ 

4 µεγάλα καλαµάρια
5 κουταλιές της σούπας PAUL’S FINEST QUINOA
6–7 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 ψιλοκοµµένο κρεµµύδι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκοµµένο άνηθο
200 γρ. ψιλοκοµµένα ντοµατάκια κονσέρβας
100 γρ. κοµµατιασµένη φέτα
χυµό από 1/2 πορτοκάλι
χυµό από 1 λεµόνι
Aλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζετε τα καλαµάρια, αφαιρώντας τη διαφανή µεµβράνη και τα σκληρά µέρη και ψιλοκόβουµε τα πλοκάµια τους. Ζεσταίνετε το µισό ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεµµύδι και τα πλοκάµια. Στη συνέχεια, προσθέτετε το αλατοπίπερο και τον άνηθο και συνεχίζετε το σοτάρισµα για 1’. Ρίχνετε την PAUL’S QUINOA και σοτάρετε για λίγη ώρα ακόµη. Προσθέτετε τα ντοµατάκια και βράζετε για 3-4’ ακόµη. Αφήνετε το µείγµα να κρυώσει και ανακατεύετε τη φέτα. Γεµίζετε τα καλαµάρια µε το µείγµα και τα τοποθετείτε σε µικρό ταψάκι. Περιχύνετε µε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, τον χυµό πορτοκαλιού και λεµονιού καλύπτετε το ταψάκι µε αλουµινόχαρτο και ψήνετε στους 170 °C για 1 ώρα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση