ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Φιλέτα κοτόπουλου με κάρι ΕXOTIC FOOD

ΥΛΙΚΑ
2 φιλέτα κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια
2 κ.σ. κορνφλάουρ
2 κ.σ. κάρι (ανάλογα πόσο πικάντικο το θέλουμε) ΕΧΟTIC FOOD
ξύσμα και χυμό από 2-3 λάιμ
120 γρ. σόγιας σος, EXOTIC FOOD
300 ml νερό
1-2 κ.σ. μέλι
φρέσκο μαϊντανό για το σερβίρισμα (ή κάποιο άλλο μυρωδικό της αρεσκείας σας)

Για το ρύζι
2 σακουλάκια ρύζι
1 κ.σ. κάρυ κοφτή EXOTIC FOOD
αλάτι
πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά βάζουμε νερό να βράσει και ρίχνουμε μέσα τα σακουλάκια από το ρύζι, το κάρι EXOTIC FOOD,
αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε το ρύζι να βράσει σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.

ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κομμάτια και το βάζουμε σε ένα μπολ με το κάρι EXOTIC FOOD, το κορνφλάουρ και τον χυμό από το λάιμ. Αναμειγνύουμε καλά και αφήνουμε να μαριναριστεί για λίγο (Σε αυτό το σημείο μπορούμε να το αφήσουμε στο ψυγείο μέχρι και για 2 ημέρες). Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι αντικολλητικό, λίγο ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά. Ρίχνουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές (περίπου 5 λεπτά). Προσθέτουμε τα κάσιους, το ξύσμα, ανακατεύουμε και ρίχνουμε τη σόγια σος EXOTIC FOOD και το νερό. Περιμένουμε να δέσει η σάλτσα από μόνη της αλλά τη βοηθάμε ανακατεύοντας με ένα κουτάλι για περίπου 4-5 λεπτά. Στο τέλος, εκτός φωτιάς προσθέτουμε το μέλι και διορθώνουμε με αλάτι και πιπέρι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση