ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 news

Ο Ιταλός θρύλος και μέντορας του Jamie Oliver, Gennaro Contaldo ήρθε στην Κύπρο!

Κατενθουσιασμένοι οι προσκεκλημένοι

Tην Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο Jamie’s Italian στην Έγκωμη, o Gennaro Contaldo ταξίδεψε το κοινό που παρευρέθηκε στην επίδειξη φαγητού του Ιταλού chef. H εκρηκτική και ευχάριστη προσωπικότητα του, σε συνδυασμό με την όπως πάντα υπέροχη κουζίνα του, άφησαν κατενθουσιασμένους τους προσκεκλημένους. Ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν κάλεσε έναν εκπρόσωπο τύπου να μαγειρέψει μαζί του! 


Ο Gennaro αποτελεί φιγούρα κλειδί για την παγκόσμια αλυσίδα Jamie’s Italian μιας και έχει την υπογραφή του σε πάρα πολλά πιάτα, και εκπροσωπεί πηγή έμπνευσης για τους chef και τους λάτρεις της μαγειρικής. Ο θρύλος, όπως τον αποκαλεί και ο ίδιος ο Jamie Oliver, που τον δίδαξε ότι ξέρει για την ιταλική κουζίνα και είναι ένας από τους καλύτερους σεφ του Ηνωμένου Βασιλείου, χαρακτηρίζεται από το ενθουσιώδες ταπεραμέντο του και το έξυπνο χιούμορ του, τα οποία τον έκαναν αγαπητό στο κοινό.

Οι τυχεροί που κληρώθηκαν σε διαγωνισμό στην επίσημη σελίδα του Jamie’s Italian Cyprus στα κοινωνικά δίκτυα, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Gennaro από κοντά καθώς και να τους υπογράψει βιβλία του.

Μια από τις πιο συγκινητικές και αναπάντεχες στιγμές της επίσκεψης του, ήταν όταν μαγείρεψε στην κουζίνα του εστιατορίου με μια μικρή θαυμάστρια του, μόλις 15 ετών, που βρέθηκε για μεσημεριανό στο εστιατόριο στην Έγκωμη. Όπως του είπε η ίδια, ήταν όνειρο ζωής να μαγειρέψει μαζί του, έτσι ο γνωστός chef όχι μόνο έκανε το όνειρό της πραγματικότητα αλλά και δώρο την ποδιά του με προσωπική αφιέρωση!

Η ομάδα του Jamie’s Italian στη Λευκωσία πέρασε μοναδικές στιγμές με τον Gennaro Contaldo, ο οποίος μοιράστηκε τα πολύτιμα μυστικά του για την Ιταλική κουζίνα.

Ο Gennaro έφυγε κατενθουσιασμένος από το εστιατόριο στην Κύπρο, και ανέβασε αρκετές φωτογραφίες στο προφίλ του στο Instagram χαρακτηρίζοντας την ομάδα του Jamie’s Italian Κύπρου ως μια από τις καλύτερες ανά το παγκόσμιο.

Food & Drink: Τελευταία Ενημέρωση

X