ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το υβριδικό Toyota GR Super Sport

Την επίσημη αποκάλυψη του νέου της concept με την ονομασία GR Super Sport πραγματοποίησε η Toyota Gazoo Racing

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την επίσημη αποκάλυψη του νέου της concept με την ονομασία GR Super Sport πραγματοποίησε η Toyota Gazoo Racing. Το τμήμα επιδόσεων της Toyota πήρε πολλά εξαρτήματα από το υπάρχον υβριδικό TS050, με το οποίο η φίρμα συμμετείχε στο WEC (World Endurance Championship) και τα πρόσθεσε στο νέο πρωτότυπο.

Ξεκινώντας από την πηγή ισχύος, το νέο μοντέλο παίρνει δύναμη από έναν υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα χωρητικότητας 2,4 λίτρων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα υβριδικό σύστημα, συνολικής απόδοσης 1.000 ίππων.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος, το οποίο θυμίζει αρκετά το TS050 Hybrid, είναι σχεδιασμένο για να ενισχύει την αεροδυναμική του μοντέλου, ενώ πολύ εντυπωσιακή είναι η αεροτομή στο πίσω μέρος, η οποία εκτίνεται από τη μία άκρη του αυτοκινήτου στην άλλη.

Από κει και πέρα όπως μπορούμε να δούμε, στο νέο concept δεν έχουν τοποθετηθεί φωτιστικά σώματα, δείχνοντας ξεκάθαρα τις αγωνιστικές του καταβολές, ενώ με την πρώτη μάτια καταλαβαίνουμε πως δεν έχει υπάρχει πόρτα, κάτι το οποίο υποδηλώνει πως το μοντέλο θα μπορούσε να είναι διαθέσιμο μόνο για οδήγηση στην πίστα.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η φίρμα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το νέο της πρωτότυπο, ενώ παράλληλα δεν θέλησε να διευκρινίσει εάν τα μελλοντικά μοντέλα επιδόσεων της Toyota θα έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με το Concept του GR Super Sport.

Πηγή: autotriti.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO