ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

To Nissan 370Zki πάει χιόνι

Πριν από λίγες μέρες η Nissan είχε δώσει στη δημοσιότητα ένα teaser βίντεο το οποίο έδειχνε ένα χιονισμένο βουνό

Η αυτοκινητοβιομηχανία λίγες ημέρες μετά προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση του νέου μοντέλου το οποίο δεν πρόκειται για ένα συμβατικό αυτοκίνητο αλλά για ένα διθέσιο snowmobile.

Το συγκεκριμένο μοντέλο το οποίο είναι βασισμένο πάνω στο 370Ζ, αντί για τέσσερις τροχούς, φέρει δύο ερπύστριες στο πίσω μέρος και δύο μεγάλα χιονοπέδιλα στους μπροστά τροχούς και όπως καταλαβαίνεται μπορεί να κινηθεί μόνο στο χιόνι.

Για να συμβεί η απαραίτητη κατασκευή του snowmobile οι μετατροπές που έχουν υπάρξει είναι αρκετές, ενώ για αυτούς που αναρωτιούνται για την μονάδα ισχύος το νέο μοντέλο της Nissan παίρνει ισχύ από ένα V6 κινητήρα 3.7 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 332 ίππους και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων επτά σχέσεων, το οποίο στέλνει την κίνηση στις δύο ερπύστριες που έχουν αντικαταστήσει τους πίσω τροχούς.

Σε ότι αφορά το αμάξωμα και το εσωτερικό δεν έχουν συμβεί μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το κανονικό μοντέλο, ωστόσο η εταιρεία ενημερώνει πως έχει τοποθετηθεί μία υφασμάτινη οροφή με εσωτερική επένδυση.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Nissan 370Ζki, το οποίο σύμφωνα με την φίρμα προφέρεται ως (370Ski), θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο.

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
370Ζki  |  Nissan

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X