ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το νέο Hyundai i30

Ξεκάθαρος ο στόχος του νέου Hyundai i30, να βρίσκεται στο άνω ράφι των μικρομεσαίων

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με δεδομένη τη στροφή προς τη βενζίνη, την οποία δείχνει να πραγματοποιεί αποφασιστικά πια η αγορά στο σύνολό της και όχι μόνο στη χώρα μας, ένα από τα στοιχεία που μπορούν να κρίνουν την πορεία ενός οχήματος είναι η διάθεση ενός αξιόμαχου συνόλου αυτού του είδους.

Η Hyundai θέλει πλέον το i30 να συγκαταλέγεται στις καλύτερες επιλογές της κλάσης, στο άνω ράφι των μικρομεσαίων. Αυτό σημαίνει πολλά, αλλά κυρίως σημαίνει και ένα καλό 1.000άρι μοτέρ της νέας εποχής: αυτή είναι όχι απλώς η τάση αλλά το καθεστώς, αρκεί να σκεφτούμε ότι μέχρι και εταιρείες όπως η Honda προσαρμόστηκαν σε αυτό το δεδομένο αλλάζοντας φιλοσοφίες ετών.

Το δικό της μοτέρ, η Hyundai το τοποθετεί σε ένα πλαίσιο με πολύ καλή «ανατροφή» όπως μας έδειξε η δοκιμή της diesel εκδοχής. Η δε γενναιόδωρη εξοπλιστική πολιτική δεν κάνει εξαιρέσεις εμπρός στην έκδοση βενζίνης, οπότε το i30 παραμένει άρτια προετοιμασμένο και με τιμή 16.990 στον κατάλογο (χωρίς να συνυπολογίζεται τρέχουσα προσφορά η οποία κόβει 800 ευρώ), δείχνει ότι υπάρχουν περιθώρια να συνδυαστεί ένα πλήρως ολοκληρωμένο αυτοκίνητο με μια πολύ ανταγωνιστική τιμή. Κι αυτό μπορεί να βάλει έναν παίχτη στο γκρουπ των ισχυρών.

Πηγή: autotriti.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO