ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το νέο Ford Fiesta ST σε μια υπόγεια «ειδική» (vids)

Δείτε το νέο μικρό hot hatch της Ford να ξεσαλώνει σε μια υπόγεια διαδρομή, 400 m κάτω από την επιφάνεια της γης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Ford Performance μας παρουσιάζει για άλλη μια φορά τις δυνατότητες της νέας γενιάς του Fiesta ST, μόνο που τώρα πήγε 400 m κάτω από την επιφάνεια της γης σε ένα από τα μεγαλύτερα αλατωρυχεία της Ευρώπης.

Πέρα από την μοναδική τοποθεσία, πρωταγωνιστές του νέου βίντεο είναι ο οδηγός αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι Elfyn Evans και το νέο Fiesta ST που το βλέπουμε σε μερικές εντυπωσιακές πόζες. Αρωγός φυσικά στο νέο βίντεο είναι οι στοές του αλατωρυχείου που αντανακλούν τον ήχο του κινητήρα και της εξάτμισης, καθώς και η μειωμένη πρόσφυση που παρέχει το συγκεκριμένο τερέν και θυμίζει χαλίκι.

Το νέο μικρό GTi της Ford αποτελεί την τρίτη γενιά Fiesta ST και είναι το πρώτο μοντέλο της Ford Performance με 3κύλινδρο κινητήρα. Το συγκεκριμένο μοτέρ αποδίδει 200 ίππους και 29,6 kgm ροπή, και σύμφωνα με την εταιρεία επιταχύνει το νέο μοντέλο από στάση στα 100 km/h σε 6,5”.

Επιπλέον, το νέο Fiesta ST διαθέτει τρία Driving Modes (Normal, Sport και Track) που επεμβαίνουν στην απόδοση του κινητήρα, την απόκριση του γκαζιού, στο βάρος του τιμονιού, στα ηλεκτρονικά βοηθήματα και τον ήχο της εξάτμισης, ενώ το σύστημα ελέγχου της ευστάθειας ESC διαθέτει τρεις επιλογές, δίνοντας την δυνατότητα και πλήρους απενεργοποίησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Ford  | 

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO