ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το «δισυπόστατο» Tesla Model S

Στην παραγωγή αναμένεται να έρθει ένα Tesla Model S το οποίο έχει περισσότερους χώρους από τα υπόλοιπα και θα μπορούσε πολύ εύκολα να χαρακτηριστεί ως δισυπόστατο

Σχεδιασμένο από την Niels van Roij Design και κατασκευασμένο από τη RemetzCar, το συγκεκριμένο shooting brake μπορεί να χαρακτηριστεί ως δισυπόστατο, καθώς όπως εύκολα γίνεται διακριτό δεν απέχει πολύ από τα wagon μοντέλα. Αυτό μάλιστα τόνισε και σε δηλώσεις του ο ολλανδός συλλέκτης, Floris de Raadt, ο οποίος είναι ο εμπνευστής αυτής της ιδέας.

«Η ιδέα ήταν να μετατρέψω το δικό μου Tesla Model S, σε ένα δυναμικό, σπορ Shooting Brake, ωστόσο να έχει περισσότερους χώρους για αποσκευές», είπε αρχικά ο de Raadt και συνέχισε «Η Niels van Roij Design ανέπτυξε αρκετές επιλογές για τη μετατροπή, εστιάζοντας στον σχεδιασμό υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τα περιορισμένα κόστη μετατροπής και καταλήξαμε σε αυτό», ολοκλήρωσε.

Έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει σταθερή η δομή του ηλεκτρικού sedan, στο οποίο ωστόσο έγιναν προσθήκες στο πίσω μέρος και πιο συγκεκριμένα στην οροφή και το πίσω μέρος. Αναλυτικότερα, η οροφή επεκτάθηκε προς τα πίσω καταλήγοντας σε μια ανεαπαίσθητη αεροτομή, ενώ ενσωματώθηκε νέα πόρτα για το χώρο αποσκευών. Το παζλ των αισθητικών αλλαγών ολοκληρώθηκε με την προσθήκη μιας φαρδιάς νίκελ φάσας στις πίσω κολόνες που πλαισιώνει το φινιστρίνι.

Για όσους ενδιαφέρονται να δουν από κοντά το συγκεκριμένο Tesla Model S shooting brake, το ηλεκτρικό μοντέλο θα κάνει την εμφάνισή του στο Concours dÉlégance Paleis Het Loo που θα γίνει στην Ολλανδία, ενώ για αυτούς που ενδιαφέρονται να παοκτήσουν ένα αξίζει να σημειωθεί πως η RemetzCar θα κατασκευάσει μέχρι και 20 μονάδες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κόστος αγοράς.

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
TESLA  |  MODEL S

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X