ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Teaser του νέου Fiat 500X

Η ανανέωση του ιταλικού μοντέλου έρχεται το Φθινόπωρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Έχει περάσει… μία κυβέρνηση από την παρουσίαση του Fiat 500X και σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά το λανσάρισμά του έρχεται η ανανέωση.

Η ανανέωση του ιταλικού μοντέλου έρχεται το Φθινόπωρο αν και ακόμα δεν είναι σαφές το πότε. Βλέπετε η Fiat είναι ανάμεσα στις μάρκες που θα δηλώσουν απούσες από τη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Έχουμε όμως ήδη την πρώτη εικόνα του, μία teaser εικόνα που δημοσιεύτηκε από το autoblog.it και υποδηλώνει πως η ανανέωση δεν θα αλλάξει το DNA του μοντέλου.

Το «πρόσωπό» του διατηρεί τα ίδια χαρακτηριστικά αν και έχει εμφανείς αλλαγές στα σημεία: στη μάσκα, στα φωτιστικά σώματα που ενσωματώνουν LED προβολείς και θυμίζουν μάτια.

Νέου σχεδιασμού είναι και τα στρογγυλά φώτα ομίχλης αλλά και ο σχεδιασμός των φλας. Όσα βλέπουμε, περιορίζονται εκεί αν και οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν τους προηγούμενους μήνες, μαρτυρούσαν αντίστοιχες αλλαγές και στο πίσω μέρος.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για πιο πλούσιο εξοπλισμό και καλύτερα υλικά στον εσωτερικό του κόσμο ενώ η τεχνολογία και τα κινητήρια σύνολα εκτιμάται πως θα καθρεφτίζουν ένα άλλο τέκνο της Fiat Chrysler Automobiles, το Jeep Renegade.

Περισσότερα, προς το τέλος του μήνα όταν η Fiat αναμένεται να αρχίσει επίσημα το παιχνίδι της σταδιακής αποκάλυψης του 500X.

newsauto.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Fiat  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X