ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνεχίζει τη μάχη του στην εντατική ο Νίκι Λάουντα

Ο 69χρονος Αυστριακός παραμένει ακόμη στην εντατική του νοσοκομείου της Βιέννης

Ο Νίκι Λάουντα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου της Βιέννης. Όπως αναφέρεται στη γερμανική εφημερίδα «Bild Zeitung», δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, πότε θα επιστρέψει στη Formula 1, ωστόσο θεωρείται απίθανο να γίνει αυτό εντός του 2018.

Ο σύμβουλος της αγωνιστικής ομάδας της Red Bull και στενός φίλος του Λάουντα, Χέλμουτ Μάρκο, αποκάλυψε στην εφημερίδα, ότι «επιτρέπεται να τον επισκέπτονται μόνον η σύζυγός του και τα παιδιά του. Ο κίνδυνος, να κολλήσει κάποιον ιό ή βακτήρια από άλλους ανθρώπους είναι ακόμη πολύ μεγάλος, όπως λένε οι γιατροί».

Ο 69χρονος Λάουντα υποβλήθηκε στις 2 Αυγούστου σε μεταμόσχευση πνεύμονα και από τότε νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Βιέννης. Όπως διέρρευσε από τους δικούς του, η κατάστασή του ήταν σοβαρότερη, από ό,τι είχε ανακοινωθεί επίσημα, ενώ ο ίδιος ο Λάουντα δεν έχει μιλήσει μέχρι τώρα σε κανέναν άλλον εκτός της οικογένειάς του.

«Ο Νίκι θα παλέψει και θα το ξεπεράσει. Θα επανέλθει. Τον χρειαζόμαστε. Λείπει σε όλους μας εδώ πέρα. Λείπει στη Mercedes. Λείπει στη Formula 1. Λείπουν στον καθένα μας το χαρισματικό του πρόσωπο και ο ευθύς λόγος του», δήλωσε ο Μάρκο με έναν τόνο αισιοδοξίας για τον συμπατριώτη του.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X