ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Συνελήφθη ο CEO της Audi, Rupert Stadler

Από τις εισαγγελικές αρχές του Μονάχου – Τι λέει ο εκπρόσωπος της VW

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το πρακτορείο Reuters, συνελήφθη ο CEO της Audi, Rupert Stadler, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για το dieselgate.

Η σύλληψή έγινε κατόπιν εντολής της εισαγγελίας του Μονάχου με το αιτιολογικό πως υπήρχαν φόβοι ότι θα μπορούσε να παραποιήσει ή να καταστρέψει στοιχεία που αφορούν στο σκάνδαλο χειραγώγησης των ρύπων.

Τη σύλληψη επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της Volkswagen, ο οποίος τόνισε πως βρίσκεται σε εξέλιξη η ανακριτική διαδικασία και δεν μπορεί να δώσει καμία επιπλέον πληροφορία. Σε κάθε περίπτωση, είπε, ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας, οπότε αναμένουμε την απόφαση των Αρχών.

Να θυμίσουμε πως από τον Φεβρουάριο, οι Γερμανοί εισαγγελείς έκαναν έρευνα στα κεντρικά γραφεία της Audi, στο Ingolstadt, και στο εργοστάσιο αυτοκινήτων της στο Neckarsulm στη Γερμανίας, σε σχέση με την ενδεχόμενη χειραγώγηση στις μετρήσεις των εκπομπών των ντίζελ στην Ευρώπη.

 

 

drive.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Ferrari αποκάλυψε τις Monza SP1 και SP2

Η Ferrari αποκάλυψε τις Monza SP1 και SP2

Η ιταλική φίρμα παρουσίασε τα δύο αυτοκίνητα που ανήκουν στη σειρά Icona και τα οποία υπόσχονται έντονες οδηγικές συγκινήσεις ...
24sports team
 |  AUTO