ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην εντατική και πάλι ο Νίκι Λάουντα

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης νοσηλεύεται

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο 69χρονος Αυστριακός εισήχθη πάλι στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης, καθώς προσβλήθηκε από γρίπη και ο οργανισμός του είναι αδύναμος λόγω της μεταμόσχευσης πνεύμονα.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Βιέννης νοσηλεύεται πάλι ο Νίκι Λάουντα. Η αυστριακή εφημερίδα «Kronen Zeitung» επικαλείται στο κυριακάτικο φύλλο της καλά πληροφορημένες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες ο 69χρονος προσεβλήθη από γρίπη και μεταφέρθηκε σε θάλαμο εντατικής του βιεννέζικου νοσοκομείου, καθώς το ανοσοποιητικό του σύστημα θεωρείται αδύναμο λόγω της πρόσφατης μεταμόσχευσης πνεύμονα, στην οποία υποβλήθηκε ο Λάουντα. Η εισαγωγή στο νοσοκομείο κρίθηκε έτσι αναγκαία, για την αποφυγή ενδεχόμενων επιπλοκών εξαιτίας της γρίπης.

Εκπρόσωπος του νοσοκομείου επιβεβαίωσε τη νοσηλεία του Νίκι Λάουντα, ανέφερε ωστόσο ότι –καλώς εχόντων των πραγμάτων- αναμένεται να λάβει εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα. Ο πρώην οδηγός της Formula 1 βρισκόταν τις ημέρες των εορτών μαζί με την οικογένειά του στην Ίμπιζα, όμως εγκατέλειψε εσπευσμένα το ισπανικό νησί με προορισμό τη Βιέννη, μόλις ένιωσε τα πρώτα συμπτώματα γρίπης.

Ο Λάουντα υποβλήθηκε το καλοκαίρι σε μεταμόσχευση πνεύμονα, χάρη στην οποία κατάφερε να επιζήσει. Το τελευταίο διάστημα βελτιωνόταν σταθερά η κατάσταση της υγείας του και βρισκόταν στο στάδιο της αποκατάστασης, ενώ πρόσφατα έδωσε και την πρώτη του συνέντευξη μετά την εγχείρηση, όπου ανέφερε ότι γλίτωσε την ύστατη στιγμή τον θάνατο.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X