ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ρόσμπεργκ για Φέτελ: «Δεν κερδίζεις τον Χάμιλτον με τόσα λάθη»

Ο πρώην teammate του Λιούις Χάμιλτον, λέει την άποψή του για τον Σεμπάστιαν Φέτελ, που «κυνηγάει» τον Βρετανό στο φετινό πρωτάθλημα της Formula 1

Ο αγώνας στη Μόντσα της Ιταλίας δεν εξελίχθηκε όσο καλά θα περιμέναμε για τη Ferrari, ειδικά για τον Σεμπάστιαν Φέτελ που χρειάζεται απαραίτητα βαθμούς για να ανταγωνιστεί ευθέως τον Λιούις Χάμιλτον. Ο πιλότος της Mercedes τελικά νίκησε και τον αγώνα, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά του και ο πρώην teammate του στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ, είπε την άποψή του για την «κόντρα» του με τον Φέτελ φέτος.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής του 2016, είπε: «Δεν μπορείς να κερδίσεις τον Λιούις Χάμιλτον στο πρωτάθλημα όταν κάνεις τόσα λάθη, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει να τα περιορίσει, αλλιώς δεν θα καταφέρει τίποτα. Ο Λιούις είναι το σημείο αναφοράς αυτή τη στιγμή. Είναι σίγουρα στο πικ της καριέρας του και όλα πάνε με το δικό του τρόπο».

Στη συνέχεια, ο Ρόσμπεργκ σχολίασε το περιστατικό με τον Χάμιλτον και τον Φέτελ στην αρχή του αγώνα, λέγοντας: «Ο Λιούις δεν έχει φταίξιμο, αφήνει πολύ χώρο. Δεν μπορείς να του καταλογίσεις τίποτα. Ο Σεμπάστιαν ανοίγεται πολύ, είναι ξεκάθαρα δικό του το λάθος».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X