ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ρόσι: «Η Ducati και η Honda έμαθαν από εμάς»

Oι δύο μεγαλύτεροι αντίπαλοι της Yamaha έμαθαν από εκείνοι πως να «στήσουν» τις μοτοσυκλέτες τους, όμως πλέον τους έχουν ξεπεράσει

Η Yamaha έχει 22 αγώνες να κερδίσει στο MotoGP και φέτος δεν είναι και η καλύτερη χρονιά της ομάδας. Ο Βαλεντίνο Ρόσι, πιστεύει ότι είναι μια σειρά πραγμάτων που τους έχει κρατήσει πίσω, όμως στο παρελθόν, η Yamaha έδειξε στις άλλες ομάδες πως να κάνουν τις μοτοσυκλέτες τους πιο ομαλές.

«Δεν αποκλείεται να φταίει ο κινητήρας μας. Η Ducati και η Honda έμαθαν από τη Yamaha. Πριν από 3-4 χρόνια είχαμε μια πολύ ομαλή μοτοσυκλέτα, οι αντίπαλοί μας είχαν πολύ πιο επιθετικές. Οι μοτοσυκλέτες τους τώρα όμως, είναι πολύ κοντά στη δική μας.

Εκείνοι, έχουν τετρακύλινδρους κινητήρες σε διάταξη V, εμείς όμως τους κυλίνδρους μας τους έχουμε εν σειρά. Ίσως να είναι ένα μέρος του προβλήματος και αυτό. Ειλικρινά όμως, δεν ξέρω» είπε ο Βαλεντίνο Ρόσι, ενώ και ο Μάβερικ Βινιάλες σχολίασε το γεγονός λέγοντας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξουμε σε V4, δεν είμαι τεχνικός για να μπορέσω να πω».

Πηγή: gazzetta.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X