ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Red Bull: «Αποδείξαμε ότι είχαμε το καλύτερο πλαίσιο από όλους»

Οι αγώνες που δεν ήταν τόσο απαιτητικοί σε ισχύ κινητήρα, έδειξαν ότι η Red Bull είχε κάνει την καλύτερη δουλειά με το πλαίσιο του αυτοκινήτου της

Το 2018 είδαμε για άλλη μια χρονιά κυριαρχία της Mercedes στη Formula 1, με τη Ferrari να την έχει «από κοντά» μετά από αρκετά χρόνια. Όμως και η Red Bull, δεν είχε άσχημα αποτελέσματα, κρίνοντας από διάφορες επιτυχίες που είχαν μέσα στη σεζόν, όπως η νίκη του Ντάνιελ Ρικιάρντο στο Γκραν Πρι του Μονακό.

Ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της ομάδας της Red Bull, είπε:

«Νομίζω ότι το RB14 ήταν ένα πολύ δυνατό αυτοκίνητο. Θεωρώ ότι είχε το πιο δυνατό πλαίσιο από όλους. Αν εξισώναμε την ισχύ στις κορυφαίες τρεις ομάδες θα βλέπατε ότι το RB14 ήταν ένα απίστευτα καλό αγωνιστικό αυτοκίνητο. Κοιτάξτε όπου η δύναμη δεν ήταν το κύριο ζητούμενο. Κερδίσαμε στο Μονακό, ακόμη και με βλάβη, ήμασταν δεύτεροι στη Σιγκαπούρη και κερδίσαμε ξανά στο Μεξικό. Ήμασταν πολύ δυνατοί σε αυτούς τους αγώνες. Φυσικά έπρεπε να έχουμε χαμηλότερα επίπεδα κάθετης δύναμης για να μπορούμε να ανεβάσουμε την τελική μας ταχύτητα και όταν κόβεις μέρος των πτερυγίων πρέπει να ενισχυθείς αλλού προκειμένου να έχεις καλό κράτημα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1  |  Red Bull

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X