ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Red Bull: «Αν είχαμε 50 άλογα παραπάνω θα ήταν αλλιώς τo 2018»

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο το 2018 κατάφεραν αρκετά πράγματα, όντας οι μοναδικοί που «φρέναραν» σε μερικούς αγώνες τη Mercedes και τη Ferrari

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η λιγότερη ισχύς, συγκριτικά με τους βασικούς ανταγωνιστές, κράτησε «χαμηλότερα» τη Red Bull, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας.

Ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο το 2018 κατάφεραν αρκετά πράγματα, όντας οι μοναδικοί που «φρέναραν» σε μερικούς αγώνες τη Mercedes και τη Ferrari.

Οι άνθρωποι της Red Bull έφτιαξαν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο που μπορούσε να «κλέψει» βαθμούς, όμως ο Κρίστιαν Χόρνερ, επικεφαλής της Red Bull, πιστεύει ότι θα μπορούσαν να είχαν κάνει ακόμη περισσότερα.

«Είναι πάντα εύκολο να λες αν, αλλά και ίσως, όμως αν είχαμε περίπου 50 άλογα περισσότερα στον κινητήρα μας, η σεζόν θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετική. Βγάζω το καπέλο σε όσους επιμελήθηκαν το τρομερό πλαίσιο του αυτοκινήτου μας, ένα από τα καλύτερα που είχαμε ποτέ. Αν δεις τους υπόλοιπους που είχαν τον ίδιο κινητήρα με εμάς, όπως η Renault και η McLaren, καταλαβαίνεις πόσο μεγάλη είναι η διαφορά», είπε ο Κρίστιαν Χόρνερ.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X