ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ποια είναι τα μελλοντικά σχέδια του Λιούις Χάμιλτον;

Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αποκάλυψε τους διακαείς πόθους του για το μέλλον και όχι μόνο

Το 2018 αποτέλεσε ακόμη ένα έτος θριάμβου για τον Λιούις Χάμιλτον, καθώς κατέκτησε τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο του στη Formula 1. To 2019 ο 33χρονος Βρετανός θέλει να επαναλάβει κάτι αντίστοιχο, ωστόσο δεν σταματάει να έχει νέους στόχους, τους οποίους αποκάλυψε στο BBC.

Όπως δήλωσε ο οδηγός της Mercedes στον έγκριτο τηλεοπτικό σταθμό, «στην κορυφή της λίστας βρίσκεται κάθε χρόνο ο παγκόσμιος τίτλος. Δεν υπάρχει τίποτα πάνω από αυτόν. Υπάρχουν βεβαίως και άλλα όνειρα. Θα ήθελα να είχα γνωρίσει τον Άιρτον Σένα, όμως αυτό δεν θα συμβεί ποτέ».

Ο Χάμιλτον ανέφερε επίσης, ότι θα επιθυμούσε να μάθει και άλλες ξένες γλώσσες, να διαβάσει περισσότερα βιβλία και να καταφέρει, να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του. Ωστόσο, αποκάλυψε και έναν στόχο, τον οποίο επιθυμεί πραγματικά να πετύχει και δεν είναι άλλος από ένα ταξίδι στο διάστημα.
«Αγαπώ το διάστημα. Θα ήθελα τόσο πολύ να ταξιδέψω μια φορά στο διάστημα. Αυτό είναι ένα όνειρο, που ακούγεται πολύ τρελό. Βρέθηκα τον προηγούμενο χρόνο στη NASA, ήταν ένα όνειρο που εκπλήρωσα. Ενδιαφέρομαι πολύ για το διάστημα», δήλωσε ο Βρετανός οδηγός στο BBC.

Προς το παρόν πάντως έχει θέσει ως ενδιάμεσο στόχο, κάτι πιο ρεαλιστικό και πιο συγκεκριμένα να πετάξει με ένα στρατιωτικό αεροπλάνο. Ίσως για να πάρει μία πρώτη γεύση από τις υπερηχητικές ταχύτητες και να προετοιμαστεί καλύτερα για το επόμενο, μεγάλο ταξίδι του στον κόσμο των άστρων και των πλανητών.

Πηγή: insider.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X