ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πήρε θεαματικές τούμπες στον πρώτο γύρο ο Χούλκενμπεργκ!

Ο Γερμανός εξφενδονίζεται με πολλές τούμπες στον αέρα και προγειώνεται ανάποδα στις μπαριέρες!

Το ζευγάρι Χούλκενμπεργκ-Γκροζάν έδινε μάχη για την έβδομη θέση, καθώς πλησίαζαν το σικέιν με τις στροφές 8-9, στον πρώτο γύρο του αγώνα στο Άμπου Ντάμπι. Και οι δύο έστριψαν μαζί στην 8, αλλά στην 9 ακούμπησαν, με αποτέλεσμα ο πίσω τροχός του Χούλκενμπεργκ να ακουμπήσει τον πίσω τροχό του Γκροζάν, να κάνει μοχλό και να στείλει ανάποδα τον Γερμανό στις μπαριέρες.

«Ήταν πολύ απογοητευτικό, αλλά πιστεύω ότι ήταν αγωνιστικό συμβάν», δήλωσε ο Χούλκενμπεργκ στο Sky Sports μετά τον αγώνα. «Φάνηκε εντυπωσιακό, αλλά δεν ήταν ένα επικίνδυνο ατύχημα. Δεν δέχθηκα πολλά G α και έτσι δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Ήταν ατυχία που δεν είχα δει τον Ρομέν. Και οι δύο αγωνιστήκαμε σκληρά στη 8 και μείναμε τόσο αργά στα φρένα.  Δεν μπορούσα να τον δω -βρισκόταν εκεί βέβαια-  και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Ήταν απογοητευτικό, γιατί το να βγούμε εκτός αγώνα τόσο γρήγορα, είναι πάντα πολύ δύσκολο να το καταπιείς και σε απογοητεύει.».

Ο Χούλκενμπεργκ έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο καθώς λόγω του HALO δεν μπορούσε να βγει και ακούστηκε να λέει «...κρέμομαι σαν αγελάδα» στον ασύρματο. Και συνεχίζει «Απλώς καθόμουν και περίμενα τους κριτές να με βγάλουν όπως και έκαναν πολύ γρήγορα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Auto  |  F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X