ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάει Μαϊάμι για τα αυτόνομα η Ford

Η ανάπτυξη αυτόνομων οχημάτων ανοίγει το δρόμο σε ένα εντελώς νέο τρόπο μετακίνησης των ανθρώπων και διακίνησης αγαθών

Στις δοκιμές που θα διεξαχθούν στο Μαϊάμι, θα διερευνηθούν θέματα καθοριστικά για την εμπειρία των πελατών και το κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να υποστηρίξουν υπηρεσίες μέσω αυτόνομων οχημάτων.

Δηλώσεις του Sherif Marakby, Ford Vice President στα Αυτόνομα Οχήματα και τον Εξηλεκτρισμό:

«Παρακολουθώντας μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στον κόσμο του διεθνούς αθλητισμού την τελευταία εβδομάδα, μπήκα σε σκέψεις. Aρχισα να σκέφτομαι ποια είναι τα συστατικά των εξαιρετικών επιδόσεών τους και με ποιο τρόπο συνδυάζονται μεταξύ τους, για να φτάσουν αυτοί οι αθλητές στο στόχο τους. Είναι συγκλονιστικό να σκέφτεσαι την αφοσίωση, τη δέσμευση και το χρόνο που αφιέρωσαν για το κάθε βήμα, την κάθε στροφή, το κάθε άλμα – την όποια κίνηση μπορεί να διανοηθεί κανείς – που τους οδήγησε στην κατάκτηση του μεταλλίου.

Τώρα, νιώθω ενθουσιασμένος, επειδή ηFord βρίσκεται σε παρόμοια θέση, καθώς ενώνουμε τις δυνάμεις μας στον τομέα των αυτόνομων οχημάτων. Έχουμε αφιερώσει πολλά χρόνια στην έρευνα και εξέλιξη της τεχνολογίας αυτόνομης οδήγησης, μελετώντας τις αλλαγές στην συμπεριφορά των πελατών, εξυπηρετώντας μερικούς από τους μεγαλύτερους στόλους της χώρας με τη βοήθεια των Εμπόρων μας, και συνεργαζόμενοι με μικρές και μεγάλες κυβερνήσεις. Και τώρα ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε όλοι μαζί για να φτάσουμε στη γραμμή τερματισμού!

Αυτός ήταν και ο λόγος που πήγαμε στηFlorida για να δοκιμάσουμε και να αποδείξουμε την αξιοπιστία του επιχειρηματικού μας μοντέλου. Μέσω της Επαρχίας Miami-Dade, φέρνουμε την υπηρεσία μας στους δρόμους του Miami και του Miami Beach.

Υπάρχει εμφανώς ανάγκη για καινοτομία. Το Miami πρόσφατα καταγράφηκε ως η 10η πιο συνωστισμένη πόλη στον κόσμο σύμφωνα με το Inrix Global Traffic Score card, και η πέμπτη πιο πολυπληθής στις ΗΠΑ. Οι κάτοικοι του Miami περνούν κατά μέσο όρο 64 ώρες στην κίνηση το χρόνο σε ώρες αιχμής – ή σχεδόν το 10%του συνολικού τους χρόνου οδήγησης. Αυτό μας υπενθυμίζει ότι το σχέδιό μας πρέπει να είναι ανθρωποκεντρικό, όπως και οι λύσεις στα προβλήματα έχουν ως κριτήριο τον άνθρωπο.

Για να καταλάβουμε τι θα βιώσουν οι κάτοικοι της περιοχής Miami-Dade με την υπηρεσία αυτοοδηγούμενων οχημάτων, το πρώτο μέρος της παρουσίας μας θα περιλαμβάνει πιλοτικά προγράμματα συνεργασίας, ξεκινώντας με τις DominoΆs και Postmates. Τα ευρήματα από αυτή την έρευνα στην εμπειρία των πελατών θα συμπεριληφθούν στη σχεδίαση του ειδικού, αυτόνομου οχήματος που προγραμματίζουμε να λανσάρουμε το 2021 για να υποστηρίξουμε την επέκταση της υπηρεσίας μας.

Η ανάπτυξη αυτόνομων οχημάτων ανοίγει το δρόμο σε ένα εντελώς νέο τρόπο μετακίνησης των ανθρώπων και διακίνησης αγαθών, αλλά αυτό δεν αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής μας – δίνουμε Νο1 προτεραιότητα στον πελάτη. Ανυπομονούμε να συνδεθούμε με τους ανθρώπους της περιοχής Miami-Dadeκαι να γίνουμε μέρος της κοινότητάς τους, καθώς θέλουμε να κάνουμε γνωστές τις προσπάθειές μας και να δημιουργήσουμε μία υπηρεσία την οποία θα μπορούν να εμπιστεύονται μέρα και νύχτα. »

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
FORD  |  Auto  |  Miami

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

Η Bridgestone πήρε την πρώτη θέση, χάρη στις καλύτερες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
Προωθητική Ενέργεια
 |  AUTO
Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Μεγάλοι χώροι, άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων για το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή.
 |  AUTO
X