ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι πρώτες δηλώσεις για την αποχώρηση του Αλόνσο

Οι οδηγοί και οι υπεύθυνοι της Formula 1 έστειλαν ευχές και συγκινητικά μηνύματα στον Φερνάντο Αλόνσο μετά την ανακοίνωσή του, ότι αποσύρεται από το άθλημα

Ακόμη δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι της ανακοίνωσης του Φερνάντο Αλόνσο, ότι θα αποχωρήσει στα τέλη της σεζόν από τη Formula 1 και ο Ισπανός έγινε αποδέκτης ευχών και συγκινητικών μηνυμάτων από τους άλλους πιλότους, αλλά και τους ιθύνοντες του αθλήματος. Ας δούμε τις πρώτες αντιδράσεις, που ξεχωρίσαμε!

Ζαν Τοντ, πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου FIA: «Αγαπητέ Φερνάντο, έχω μεγάλο σεβασμό για αυτή τη θαρραλέα απόφαση. Μετά από δύο παγκόσμιους τίτλους στη Formula 1, είμαι βέβαιος ότι θα έρθουν και άλλοι τίτλοι σε διαφορετικές κατηγορίες μηχανοκίνητων αθλημάτων. Σε ευχαριστώ επίσης για την αφοσίωσή σου στην οδική ασφάλεια μαζί με τη FIA».

Στόφελ Βαντόρν, teammate του Αλόνσο στη McLaren: «Φερνάντο, τα καλύτερα για το μέλλον σου, ήταν μία ευχαρίστηση να βρίσκομαι στην ίδια ομάδα με εσένα».

Αντόνιο Τζιοβινάτσι, δοκιμαστής οδηγός της Ferrari:«Για πάντα ένα από τα είδωλά μου στη Formula 1, καλή τύχη για το μέλλον».

Μάρτιν Μπραντλ, πρώην οδηγός και νυν σχολιαστής της Formula 1: «Θα μου λείψoυν ο δυναμικός χαρακτήρας και η ατέλειωτη ταχύτητα του Φερνάντο. Aνεκπλήρωτες δυνατότητες, αν και πέτυχε τεράστια κατορθώματα στη Formula 1. Χρειαζόταν κάποιο δυνατότερο άτομο δίπλα του, για να ελέγχει τις καταστροφικές στιγμές, που τον εμπόδισαν να γίνει πρώτη επιλογή για κάθε ομάδα, ωστόσο δεν είμαι σίγουρος, ότι υπάρχει ένα τέτοιο άτομο».

Νίκο Χούλκενμπεργκ, οδηγός της Renault: «Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον».

Σέρτζιο Πέρεζ, οδηγός της Force India: «Τι χαρά, να έχω περάσει αυτά τα χρόνια στην πίστα με εσένα! Είσαι σπουδαίος «Φερ»! Κάθε δυνατή επιτυχία για την επόμενη φάση της ζωής σου».

Ρομέν Γκρόσιαν, οδηγός της Haas: «Ήταν προνόμιο και τιμή να είμαι φίλος σου, μαζί στην ίδια ομάδα και αντίπαλος στους αγώνες. Θα μου λείψεις στα τέλη της σεζόν».

Αλεξ Βουρτς, πρώην οδηγός της Formula 1: «Σε ευχαριστώ φίλε μου, που απετέλεσες ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της Formula 1 τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Θα λείψεις από τη Formula 1, όμως ο κόσμος των αγώνων παραμένει τυχερός που θα κρατήσει εσένα, το ταλέντο σου και την αποφασιστικότητά σου. Ήταν τιμή και ευχαρίστηση, που εργάστηκα και συνεχίζω να εργάζομαι ακόμη μαζί σου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X