ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οι φωνητικές εντολές της Google έρχονται και στο αυτοκίνητό μας!

Η Kia λανσάρει το SUV Niro με το σύστημα UVO που υποστηρίζει φωνητικές εντολές από τη Google Assistant και φέρνει μια πλειάδα απομακρυσμένων λειτουργιών!

Η Google σε συνεργασία με την Kia φέρνουν το αυτοκίνητο ένα βήμα εμπρός και λανσάρουν τον έλεγχο του οχήματος από το κινητό μας τηλέφωνο, μέσω φωνητικών λειτουργιών.

Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να συνδέσουμε το σύστημα UVO του Kia Niro με τη Google Assistant στο smartphone μας και θα μπορούμε να κάνουμε διάφορα πράγματα, όπως για παράδειγμα την εκκίνηση του αυτοκινήτου και του καλοριφέρ για να το βρούμε ζεστό όταν θα φτάσουμε σε αυτό.

Ισχύει φυσικά και το ανάποδο, να πάρει μπρος δηλαδή το SUV και να ανοίξει το Air Condition για να μην «καίει» τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού. Υπάρχουν φυσικά και πολλές ακόμη λειτουργίες.

Μπορούμε με μια ματιά να δούμε αν το αυτοκίνητο είναι κλειδωμένο ή αν έχουμε σβήσει όλα τα φώτα και σε περίπτωση που έχουμε ξεχάσει κάποιο από αυτά, απλώς πατάμε ένα κουμπί και διορθώνουμε το σφάλμα μας!

Αν μιλάμε για έκδοση Plug-In Hybrid (επαναφορτιζόμενη υβριδική) βλέπουμε real time τη φόρτιση και το πόσο ενέργεια έχουν οι μπαταρίες, ακόμη και να διακόψουμε τη διαδικασία για κάποιο λόγο. Τα παραπάνω παρουσιάστηκαν στην έκθεση CES 2018 στο Λας Βέγκας και αναμένουμε να ακολουθήσουν κι άλλοι κατασκευαστές το παράδειγμα της Kia.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO