ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Οδηγός Formula 1 χάνει εντός πίστας από παίκτη Simulation! (vid)

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένας επαγγελματίας gamer νίκησε στο Race of Champions, τόσο τον πρώην οδηγό της F1 Lucas di Grassi, όσο και τον 3 φορές νικητή του Indy 500, Ryan Hunter-Reay.

Η 19η Ιανουαρίου θα μείνει για χρόνια χαραγμένη στο μυαλό του 23χρονου οδηγού παιχνιδιών προσομοίωσης, Enzo Bonito, καθώς κατάφερε να νικήσει σε πραγματικό αγώνα κατά τη διάρκεια του Race of Champions στο Μεξικό, τόσο τον Lucas di Grassi, οδηγό της Formula E και πρώην οδηγό της Formula 1, όσο και τον 3 φορές νικητή του Indy 500, Ryan Hunter-Reay.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1988, δίνει τη δυνατότητα στους κορυφαίους οδηγούς από όλα τα μηχανοκίνητα σπορ να διαγωνίζονται μεταξύ τους, ενώ να σημειωθεί ότι από το 2018 δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι οδηγοί παιχνιδιών προσομοίωσης, όπως ο Enzo Bonito.

Άλλωστε τα παιχνίδια προσομοίωσης αποτελούν βασικό μέρος της προπόνησης των κανονικών οδηγών, στοιχείο το οποίο αποδεικνύει την εξέλιξη τους, ωστόσο παραμένει μυστήριο το πώς είναι δυνατόν κάποιος ο οποίος δεν έχει οδηγήσει ποτέ σε πραγματικές συνθήκες πίστας, να μπορεί να κερδίσει επαγγελματίες οδηγούς με τεράστια εμπειρία σε αγώνες.

Η περίπτωση του Enzo Bonito είναι χαρακτηριστική, καθώς νίκησε αρχικά τον Lucas di Grassi και στη συνέχεια τον Ryan Hunter-Reay, αποδεικνύοντας ότι η πρώτη του επιτυχία μόνο τυχαία δεν ήταν. Δείτε το video με τη νίκη του Bonito απέναντι στον πρώην οδηγό της Formula 1, Lucas di Grassi:

Πηγή: Gazzetta.gr

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X