ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Τζένσον Μπάτον πουλά τη McLaren P1 του

Η McLaren είχε κατασκευάσει μια πολύ ειδική P1 για τον Μπάτον

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μια one-off McLaren P1 έχει στην κατοχή του ο Τζένσον Μπάτον, που παρόμοιά της δεν υπάρχει στον κόσμο. Η βρετανική μάρκα, έβαψε την P1 σε αυτό το χαρακτηριστικό γκρι χρώμα με τον κωδικό Grauschwartz Grey, ενώ πρόσθεσε το προαιρετικό πακέτο Stealth Pack με τις μοναδικές αισθητικές λεπτομέρειες.

Παράλληλα, η MSO (McLaren Special Operations) έντυσε το εσωτερικό με δέρμα αλκαντάρα! Η μοναδικότητα αυτής της P1 δεν σταματά όμως εδώ. Δεδομένου ότι θα την οδηγούσε ένας πιλότος της Formula 1, η McLaren τοποθέτησε ένα ειδικό πρόγραμμα οδήγησης που το ονόμασε Track Mode II.

Σε αυτή την επιλογή, το αυτοκίνητο μεταμορφώνεται σε ένα πραγματικό «όπλο» για οδήγηση στην πίστα, με ακόμη πιο «ακραίες» ρυθμίσεις στα συστήματα ασφαλείας και του στησίματός του, συγκριτικά με τις υπόλοιπες P1.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Μπάτον, δεν ήταν εύκολη η απόφασή του να αποχωριστεί τη McLaren του. «Ζω στην Αμερική, οι ευκαιρίες μου για να οδηγώ είναι περιορισμένες, την πουλάω για να τη χαρεί κάποιος άλλος περισσότερο από εμένα» έγραψε στο Instagram. Πριν λίγο καιρό, ο Μπάτον την οδήγησε στο Σίλβερστοουν για τελευταία φορά, πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα αντοχής του παγκοσμίου πρωταθλήματος.

gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X