ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Μαρκιόνε δεν «τρελαίνεται» για την F1!

Η Ferrari μπορεί να υπάρξει χωρίς να είναι στην F1, η F1 όμως δεν μπορεί χωρίς την Ferrari. Αυτό πιστεύει ο Μπέρνι Έκλεστον.

Αναφερόμενος στις απειλές που ακούγονται από Ιταλία μεριά σχετικά με αποχώρηση της Ferrari από το πρωτάθλημα της Formula 1, o Μπέρνι Έκλεστον, εμφανίστηκε προβληματισμένος, ρίχνοντας την ευθύνη για αυτές στον Σέρτζιο Μαρκιόνε.

Τα σχέδια της Liberty Media, της εταιρείας στην οποία παραχώρησε ο Έκλεστον τη διαχείριση της Formula 1, να αλλάξει τους κανονισμούς για τους κινητήρες, σε συνδυασμό με τη λήξη της Συμφωνία Κόνκορντ, ανάμεσα στις ομάδες το 2020, κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως η Ferrari σκέπτεται ακόμη και την αποχώρηση από την F1.

Χωρίς να είναι ούτε καν σαν φήμη, επιβεβαιωμένο πάντως ο Έκλεστον έδωσε την άποψή του περί αυτού, μιλώντας στο περιοδικό «Auto Motor und Sport». «Αν ήταν ο Μοντεζέμελο θα έλεγα πως δεν πρέπει να λάβουμε σοβαρά καμία απειλή. Το motorsport ήταν η ζωή του Λούκα. Ό Σέρτζιο (Μαρκιόνε) μπορεί να ζήσει χωρίς την Formula 1. Τον ενδιαφέρουν μόνο οι επιχειρήσεις. Το πιο σημαντικό για εκείνον είναι να προσφέρει στους μετόχους ένα καλό οικονομικό αποτέλεσμα. Αν λοιπόν δεν του αρέσει το μονοπάτι που ακολουθεί η F1 τότε θα την σταματήσει» είπε ο Έκλεστον και συμπλήρωσε, χαρακτηριστικά, «Φοβάμαι πάντως πως η Ferrari θα μπορούσε να ζήσει χωρίς την F1, το αντίστροφο δεν θα μπορούσε να συμβεί».

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO