ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Λόρενς Στρολ αγόρασε τη Force India!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πατέρας του Λανς Στρολ, Λόρενς, είναι ο άνθρωπος που τελικά θα αποκτήσει την ομάδα με τα χαρακτηριστικά ροζ μονοθέσια της Formula 1.

Είναι επίσημο πλέον, ο Λόρενς Στρολ αγόρασε τη Force India! Στο παρελθόν, υπήρχαν οι φήμες ότι ο πατέρας του Λανς Στρολ θα ήταν ο μελλοντικός ιδιοκτήτης της ομάδας και τελικά, επιβεβαιώθηκαν. Ο Καναδός επιχειρηματίας θα αποπληρώσει όλα τα χρέη της Force India, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και οφειλές στον Σέρτζιο Πέρεθ και επίσης είπε ότι οι 405 εργαζόμενοι στην ομάδα θα παραμείνουν στις θέσεις τους.

Ο Λανς Στρολ, που αυτή τη στιγμή είναι οδηγός για τη Williams Martini Racing θεωρείται δεδομένο ότι θα πάει στην ομάδα του πατέρα του πλέον, έχοντας μια εξασφαλισμένη θέση σε αυτή! Σήμερα, βρίσκεται στην 18η θέση του πρωταθλήματος οδηγών και έχει καταφέρει να «μαζέψει» τέσσερις βαθμούς από τους αγώνες της σεζόν. Πριν αγοράσει τη Force India, ο Λόρενς Στρολ βοηθούσε οικονομικά τη Williams, όμως δεν έβλεπε μέλλον στη βρετανική ομάδα για το γιο του και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα, για να έχει και ο Λανς μια ομάδα με σαφώς μεγαλύτερη δυναμική και πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Νέος θρίαμβος του Μάρκεθ

Ο Μαρκ Μάρκεθ συνεχίζει απτόητος για τον τίτλο στο φετινό Moto GP, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Μπρνο την Κυριακή.
 |  AUTO
X