ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

O Koύμπιτσα έγινε αριστερόχειρας για χάρη της Formula 1

Ο 33χρονος οδηγός περιγράφει το οδηγικό του στιλ μετά τον τραυματισμό του

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η επιστροφή του Ρόμπερτ Κούμπιτσα βρίσκεται προ των πυλών, καθώς ο άτυχος οδηγός της Formula 1 φαίνεται ότι βρήκε τον τρόπο να περάσει με επιτυχία πέντε ημέρες δοκιμών και να τρέξει δύο φορές σε ελεύθερα δοκιμαστικά αγώνων μέσα στο έτος, καθώς υιοθέτησε μία τεχνική στην οποία υπερισχύει το αριστερό χέρι έναντι του δεξιού, που είχε υποστεί σημαντική ζημιά.

Ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι το αριστερό του χέρι κατάφερε να δυναμώσει περισσότερο κατά την διάρκεια της προσπάθειας του να ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που υπέστη το 2011 και πλέον νιώθει σαν… αριστερόχειρας όταν βρίσκεται εντός μονοθεσίου!

Για να συμπληρώσει ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος ή ρίσκο σχετικά με τον τρόπο που οδηγεί πλέον, για την ακρίβεια ήταν κατηγορηματικός ότι είναι πιο ασφαλές σε σχέση με την εποχή κατά την οποία οι οδηγοί έπρεπε να χρησιμοποιούν σημαντικό μέρος των άνω ή κάτω άκρων για την ενεργοποίηση του F-Duct.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X