ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ο Φενάτι απολογήθηκε, αλλά η ομάδα του τον έδιωξε!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Μετά την απαράδεκτη κίνηση του Ρομάνο Φενάτι στον αγώνα του Moto2, που πάτησε το φρένο του συναθλητή του, η ομάδα του αποφάσισε ότι δεν θα πρέπει να τον κρατήσει.

Το... ρεσιτάλ αλητείας που έδωσε ο Ρομάνο Φενάτι στον αγώνα του Moto2, ήταν συγκλονιστικό καθώς δεν είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στους αγώνες μοτοσυκλέτας.

Στη συνέχεια, ο ίδιος απολογήθηκε, λέγοντας: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον αθλητικό κόσμο. Σήμερα το πρωί με καθαρό μυαλό, ευχόμουν να ήταν απλώς ένα κακό όνειρο. Σκέφτομαι τις στιγμές αυτές και πάλι, έκανα μια ελεεινή κίνηση, δεν ήμουν άνθρωπος. Ζητώ ξανά συγγνώμη από όσους με πίστεψαν και όσους πλήγωσα με τις ενέργειές μου».

Ωστόσο αυτό όπως φαίνεται, δεν ήταν αρκετό για να «συγχωρεθεί» για την αδιανόητη πράξη του, που έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός άλλου αναβάτη.

Η ομάδα που βρίσκεται σήμερα, Marinelli Snipers έκανε μια ανακοίνωση για να διαχωρίσει τη θέση της από εκείνη του Φενάτι και να τονίσει ότι δεν υποστηρίζει αυτό το άσχημο παράδειγμα, λύνοντας παράλληλα το συμβόλαιό της μαζί του.

Επίσης, η Forward Racing που θα συνέχιζε την καριέρα του ο Φενάτι από το 2019, ανακοίνωσε ότι η συμφωνία τους ακυρώνεται, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν τον θέλουν» στην ομάδα τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X