ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέα στοιχεία για τη Ferrari 488 GTO

Tα στοιχεία που διαρρέουν για το επερχόμενο supercar γίνονται ολοένα και περισσότερα

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με κάποιες διαφάνειες που διέρρευσαν σε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της ιταλική μάρκας, έγιναν γνωστά κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα διαθέτει το νέο μοντέλο, το οποίο λέγεται πως θα είναι γρηγορότερο από την LaFerrari, ενώ θα έχει 20% καλύτερη αεροδυναμική απόδοση σε σύγκριση με την 488 GTB.
 
Αρχικά οι διαφάνειες δείχνουν πως το νέο μοντέλο θα διαθέτει πιο ελαφριές κατά 40% ζάντες αλουμινίου, ενώ κάτι το οποίο είχε γίνει ήδη γνωστό και φαίνεται να επιβεβαιώνεται, είναι πως κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ισχυρότερος V8 κινητήρας που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε μια Ferrari, κάτι που σημαίνει πως θα είναι σε θέση να προσφέρει τουλάχιστον 700 ίππους, καθώς μιλάμε για μια πιο εξελιγμένη  μορφή του κινητήρα των 3.9 λίτρων που φορά η 488 Challenge.

Ο εν λόγω κινητήρας υποστηρίζεται πως θα είναι 10% πιο ελαφρύς από αυτό που έχει η 488 GTB και ο ήχος που θα παράγει σύμφωνα πάντα με τις διαφάνειες θα είναι μοναδικός.
 
Από κει και πέρα σημειώνεται πως η 488 GTO θα είναι το μοντέλο που θα αξιοποιεί περισσότερο από κάθε άλλο τις ίνες άνθρακα, με το καπό, τους προφυλακτήρες και το οπίσθιο σπόιλερ να είναι όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, ενώ το σπορ εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από πάνελ αλουμινίου και δεν υπάρχει το κλασικό ντουλαπάκι.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως το ιταλικό supercar λέγεται πως θα είναι κατασκευασμένο έχοντας ενσωματωμένη την υψηλότερη μεταφορά τεχνολογίας αγωνιστικών μοντέλων σε ένα αυτοκίνητο δρόμου.

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X