ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Mια C2 Corvette «κούκλα»

O οίκος Αres Design πήρε μια παλιά Corvette και την μετέτρεψε σε αληθινή κούκλα δίνοντας πλούσιο και εξοπλισμό και νέο μοτέρ. Τσέκαρε.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Θα ήθελες να αποκτήσεις μια C2 Corvette Stingray που θα ήταν εξοπλισμένη με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Αν ναι, τότε ο οίκος Αres Design μπορεί να σου προσφέρει ό, τι και αν ζητήσεις.

Αρχικά, πρόκειται για μια Corvette κατασκευής κατά την δεκαετία του 1960, ωστόσο το μοτέρ του δεν είναι το εργοστασιακό αλλά έχει αντικατασταθεί με ένα άλλο από μια C6 Corvette. Πρόκειται για ένα 6,2 λίτρων V8 μοτέρ απόδοσης 518 ίππων με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 5τάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου και ένα διαφορικό Viper Hammerhead περιορισμένης ολίσθησης. Για να γίνει αυτή η μετατροπή, χρειάστηκε να γίνουν οι απαραίτητες τροποποιήσεις στην αντλία καυσίμου και το σύστημα εξάτμισης.

Τα μηχανικά μέρη δεν είναι τα μόνα πάντως που έλαβαν την προσοχή της Ares Design καθώς η εταιρεία φρόντισε να ανανεώσει τον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου με επένδυση από δέρμα, νέα καθίσματα, θύρες USB, Bluetooth, σύστημα ήχου κ.α

Η ανακαινισμένη αυτή Corvette πατάει πάνω σε 19 ιντσών ζάντες μπροστά και 20άρες πίσω, έχει φώτα LED ενώ έχει και ηλεκτρικά παράθυρα.

Η τιμή της υπολογίζεται στα 350.000 με 400.000 ευρώ

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X