ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μια Aston Martin Valkyrie «δωράκι» για τον Μαξ Φερστάπεν

H ομάδα του επέλεξε να του την κάνει δώρο, αντί να την πληρώσει!

Η Aston Martin βρίσκεται πολύ κοντά με την ομάδα της Red Bull στη Formula 1 και οι δύο πιλότοι της, ο Μαξ Φερστάπεν και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, συνέβαλλαν ώστε να εξελιχθεί. Αμφότεροι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να αγοράσουν από μια, με τη συνολική παραγωγή του εξωτικού hypercar να περιορίζεται στις 150 μονάδες!

Η αξία της θα φτάνει τα 2,9 εκατομμύρια ευρώ και για να μη... ξοδευτεί ο Φερστάπεν, η Red Bull αποφάσισε να του την κάνει δώρο, ως ανταμοιβή για όσα πρόσφερε κατά την εξέλιξή της. Πάντως, δεν γνωρίζουμε γιατί η Red Bull δεν θα κάνει το ίδιο και με την περίπτωση του Ρικιάρντο. Ίσως, το γεγονός ότι θα φύγει από την επόμενη σεζόν και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Renault, να έχει παίξει το ρόλο του!

Η νέα Aston Martin Valkyrie θα βγει στην αγορά από το 2019. Το κινητήριο σύνολό της αποτελείται από ηλεκτροκινητήρα και κινητήρα εσωτερικής καύσης, με συνδυασμένη απόδοση στους 1.130 ίππους. Το μοτέρ βενζίνης, θα είναι ένα ατμοσφαιρικό V12 των 6.5 λίτρων και από μόνο του, θα αποδίδει 1.000 άλογα! Εννοείται, ότι με τη συμβολή της Red Bull στην εξέλιξη του αυτοκινήτου, περιμένουμε να έχουν υιοθετηθεί πολλές λύσεις από την κορωνίδα των μηχανοκίνητων σπορ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X