ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Mε συγκλονιστικό ήχο από Ferrari η νέα Lancia Stratos (vid)

Aνατριχιάζεις ακούγοντας τον ήχο του V8 κινητήρα της νέας Lancia Stratos,

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η νέα Stratos ξεκίνησε με την προοπτική να μείνει ένα απλό showcar και να μην περάσει στην παραγωγή. Ωστόσο η ιταλική εταιρεία Manifattura Automobili Torino (MAT) αποφάσισε τελικά, να κατασκευάσει 25 τέτοια μοντέλα, για τα οποία δεν αρκεί να διαθέτουν οι υποψήφιοι αγοραστές μόνον τα απαιτούμενα χρήματα.

Αντίθετα, πρέπει να εφοδιάσουν οι ίδιοι την ΜΑΤ με μία Ferrari F430, ώστε να προχωρήσει η εταιρεία στη μετατροπή της σε νέα Lancia Stratos και ακολούθως να πληρώσουν και το κόστος της «μεταμόρφωσης», που κυμαίνεται γύρω στις 500.000 ευρώ!

Επόμενο λοιπόν, να προέρχεται και ο κινητήρας της διαδόχου του θρύλου των ράλι από τη Ferrari F430 και πρόκειται για τον γνωστό V8 των 4,3 λίτρων, που έχει υποστεί πάντως αρκετές παρεμβάσεις, ώστε να αποδίδει 540 ίππους. Τώρα μάλιστα, γνωρίζουμε και πώς ακούγεται το συγκεκριμένο μοτέρ μέσα στη νέα Lancia Stratos, καθώς κυκλοφόρησε ένα βίντεο με το σπορ μοντέλο, να γκαζώνει στο δυναμόμετρο. Δύο λεπτά ηχητικής πανδαισίας, που ανάβουν τα αίματα κάθε φίλου του αυτοκινήτου. Απολαύστε το!

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X