ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας τιμωρήθηκε ο Φερστάπεν (pic)

Καμπάνα στον Ολλανδό από την FIA

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ολλανδός είναι υποχρεωμένος να προσφέρει δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας ως τιμωρία για την επίθεσή του στον Οκόν μετά το τέλος του Γκραν Πρι Βραζιλίας.

Δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας θα κοστίσει στον Μαξ Φερστάπεν η βίαιη αντίδρασή του απέναντι στον Οκόν, η οποία του κόστισε τη νίκη στο Γκραν Πρι Βραζιλίας. Ο Ολλανδός αναζήτησε τον Γάλλο αμέσως μετά τον αγώνα και όταν τον πέτυχε στο σημείο ζύγισης των μονοθεσίων, του επιτέθηκε αρχικά λεκτικά, μετά τον έσπρωξε βίαια και μάλιστα θα τον χτυπούσε, αν δεν έμπαιναν στη μέση άνθρωποι της FIA.

Οι δύο οδηγοί απολογήθηκαν για το περιστατικό στους αγωνοδίκες του Γκραν Πρι και αυτοί επέβαλαν στον οδηγό της Red Bull ποινή δύο ημερών κοινωνικής εργασίας. Στην απόφαση διευκρινίζεται, ότι πρόκειται για εργασία σε δημόσιο και όχι ιδιωτικό περιβάλλον και ότι θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός έξι μηνών από την επίσημη ανακοίνωση της τιμωρίας. Στην αιτιολόγηση της απόφασης αναφέρεται, ότι ο Φερστάπεν δεν ανταποκρίθηκε στον ρόλο του ως πρότυπο και ότι με αυτή τη συμπεριφορά του παραβίασε τον αθλητικό κώδικα.

Πάντως, η κλήση σε απολογία των δύο οδηγών φαίνεται, ότι απέδωσε αμέσως καρπούς, αφού μετά το τέλος της διαδικασίας έδωσαν τα χέρια και αποχώρησαν ήρεμα και ειρηνικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Έτσι θα είναι το νέο Audi A3

Από τις αρχές του 2020 και μέχρι τα μέσα του 2021 η Audi θα παρουσιάσει 7 διαφορετικές εκδόσεις αμαξώματος του νέου A3
 |  AUTO
H Porsche Panamera της TopCar!

H Porsche Panamera της TopCar!

Για όσους θέλουν ακόμα περισσότερα από όσα προσφέρει η Porsche Panamera, η TopCar έχει κάτι να προτείνει
 |  AUTO
X