ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Λορένθο: «Ήμουν αποφασισμένος!»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος ήταν ο Χόρχε Λορένθο μετά το τέλος του αγώνα στην Αυστρία που έφτασε σε μια δίκαιη νίκη και ανέβηκε πλέον στην 3η θέση του πρωταθλήματος.

Ήταν ξεκάθαρο πως στο τέλος του αγώνα η αδρεναλίνη σε συνδυασμό με την ευτυχία της νίκης είχαν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στο εσωτερικό του μυαλού του Χόρχε Λορένθο. Ο τύπος πετούσε στους 7 ουρανούς. Με το ζόρι σύρθηκε να πει δυό λόγια στους δημοσιογράφους.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Η μοτοσυκλέτα λετούργησε καταπληκτικά και η επιλογή του μαλακού ελαστικού υπήρξε ιδανική. Είχα μια ανησυχία μήπως στους τελευταίους γύρους μου τελειώσει το ελαστικό αλλά ήμουν αποφασμένος να παλέψω για την νίκη μέχρι τέλους. Έμεινα έκπληκτος από πόσο το πάλεψε ο Μαρκ αλλά έτσι είναι ο Μαρκ. Δεν τα παρατάει ποτέ. Αφού τον πέρασα αντιμετώπισα τις επιθέσεις του με προσοχή, αλλά είδα πως αν ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός δεν θα κατάφερνα να τον περάσω, έτσι άλλαξα τακτική και έγινα πιο επιθετικός. Στον τελευταίο γύρο συνειδητοποίησα πως εκτός από θάρρος χρειαζόμουν τακτική και πονηριά. Έτσι περίμενα να περάσω και να τοποθετήσω την μοτοσυκλέτα μου έτσι ώστε να μην μπορέσει να μου επιτεθεί στην τελευταία στροφή. Όταν το κατάφερα ένοιωσα πολύ ευτυχισμένος. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Και θα έρθουν και άλλες.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X