ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Η εξωλέμβια Suzuki DF350A κερδίζει το Βραβείο Καινοτομίας στο 2017 IBEX Show

Τα βραβεία καινοτομίας IBEX αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό για τον κλάδο των μηχανών θαλλάσης

H νέα τετράχρονη εξωλέμβια DF350A των 350 ίππων της Suzuki Motor Corporation, έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας (NMMA) 2017 IBEX για Εξωλέμβιες Μηχανές στο Διεθνές Εκθεσιακό Συνέδριο IBEX, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Τα βραβεία καινοτομίας IBEX αποτελούν ένα σημαντικό θεσμό για τον κλάδο των μηχανών θαλλάσης, καθώς διακρίνουν εκείνα τα προϊόντα που έχουν να επιδείξουν προηγμένη τεχνολογία, υψηλές επιδόσεις αλλά και όφελος οικονομίας στη χρήση.

Τα κορυφαία χαρακτηριστικά του βραβευμένου εξωλέμβιου κινητήρα DF350A:

- Υψηλή απόδοση και κατευθυντική ευστάθεια χάρη στο Suzuki Dual Prop System,
τις πρώτες αντίθετα περιστρεφόμενες προπέλες σε εξωλέμβια που “υιοθετήθηκαν”
από την Suzuki Marine.
- Ο νέος τετράχρονος V6 κινητήρας των 4.390 cm3 διαθέτει υψηλή απόδοση και συμπαγές μέγεθος, χάρη στο μοναδικό σύστημα άμεσης εισαγωγής αέρα της Suzuki και το σύστημα Suzuki Dual Louver, που επιτρέπει στον κινητήρα να αντλεί άφθονο φρέσκο αέρα, διαχωρίζοντας παράλληλα το νερό και την υγρασία.

Αυτό είναι το όγδοο Βραβείο Καινοτομίας που κατακτούν οι τετράχρονες εξωλέμβιες της Suzuki. Συνολικά η Suzuki Marine κατέχει τον μεγαλύτερο αριθμό βραβείων στην κατηγορία των εξωλέμβιων κινητήρων, γεγονός που πιστοποιεί την κορυφαία τεχνολογία και απόδοση των μηχανών της.

Εγκατεστημένη κυρίως σε μεγάλα ταχύπλοα, η DF350A διατίθεται στις ΗΠΑ
από τον περασμένο Ιούλιο και στην Ιαπωνία από τον Σεπτέμβριο.
Τώρα αναμένεται και στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Τις εξωλέμβιες SUZUKI, όπως και τα αυτοκίνητα Suzuki εισάγει και αντιπροσωπεύει στην Κυπριακή αγορά, ο Όμιλος εταιρειών Α.ΤΡΙΚΩΜΙΤΗ με εκθέσεις και συνεργεία εξυπηρέτησης σε όλες τις πόλεις.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση