ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

H Mercedes SLC με αναβαθμίσεις

H συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με διζωνικό κλιματισμό, ενεργά εμπρός φωτιστικά σώματα LED

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Για να τονώσει το ενδιαφέρον των αγοραστών της SLC, η Mercedes αναβαθμίζει εξοπλιστικά το κάμπριο μοντέλο της και παράλληλα, προσθέτει περισσότερα άλογα στην AMG SLC 43 επιλογή.

Πιο αναλυτικά, η έκδοση SLC 300 αρκείται σε αναβαθμίσεις στον εξοπλισμό, όπως το ηχοσύστημα Harman/Kardon LOGIC7, ο εσωτερικός φωτισμός ambient και το σύστημα αυτόματης στάθμευσης Parktronic. Κάτω από το καπό, ο υπερτροφοδοτούμενος δίλιτρος κινητήρας αποδίδει 244 ίππους και 37,7 kgm ροπής, συνδυασμένος με ένα αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων.

Και ενώ η παραπάνω έκδοση, ουσιαστικά έμεινε ίδια, η Mercedes-AMG SLC 43 διαθέτει πλέον έναν ακόμα πιο ισχυρό twin-turbo V6 κινητήρα 3,0 λίτρων, που αποδίδει 390 ίππους, χωρίς όμως να έχει ανακοινωθεί κάτι πιο συγκεκριμένο για τη ροπή και για τις επιδόσεις.

Να θυμίσουμε ότι με τον προηγούμενο κινητήρα των 367 ίππων, η SLC 43 χρειαζόταν για το 0-96 km/h λιγότερο από 4,6 δευτερόλεπτα. Εκτός των παραπάνω, η συγκεκριμένη έκδοση προσφέρεται με διζωνικό κλιματισμό, ενεργά εμπρός φωτιστικά σώματα LED, ενώ η χρωματική παλέτα έχει εμπλουτιστεί με νέα χρώματα.

newsauto.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Mercedes  |  Auto

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X