ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

H Honda θέλει να κρατήσει τον Ντάνι Πεδρόσα

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να παραμείνει ο Πεδρόσα στην οικογένεια της Honda, είναι η αγωνιστική ομάδα, ως αναβάτης εξέλιξης της μοτοσυκλέτας

Ο Ντάνι Πεδρόσα, μετά από δώδεκα χρόνια στη Honda αποφάσισε ότι θα εγκαταλείψει το MotoGP, τώρα που η ομάδα ξεκινά μια νέα πορεία με τον Μαρκ Μάρκεθ και τον Χόρχε Λορένθο ως αναβάτες της, για το 2019. H Honda ωστόσο δεν κλείνει την πόρτα στον Ντάνι Πεδρόσα και λέει πως αν ο Ισπανός το επιθυμεί, μπορεί να παραμείνει στην ομάδα ως αναβάτης εξέλιξης!

«Ο Ντάνι γνωρίζει τη στάση της Honda σε αυτό το κομμάτι. Αν θελήσει να παραμείνει ως αναβάτης εξέλιξης, μπορεί να το κάνει, όμως δεν ξέρουμε ακόμη γιατί είναι δική του η ζωή, άρα και η απόφαση που θα πάρει» είπε ο επικεφαλής της ομάδας στο motorsport.com.

Στη συνέχεια, ο Πεδρόσα είπε: «Στο μέλλον, δεν ξέρω τι θα κάνω. Είναι απαραίτητο να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου. Ήμουν με τη Honda πολλά χρόνια, ξέρω τους ανθρώπους εδώ, ξέρουν πως δουλεύω. Θα ήταν σημαντικό με κάποιο τρόπο, να συνεχίσω να ασχολούμαι με το σπορ που αγαπώ. Αλλά για την ώρα δεν ξέρω, θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να αποφασίσω».

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Το εξωτικό BMW i8 Roadster

Αποτελεί ένα από τα πλέον ξεχωριστά αυτοκίνητα της δεκαετίας που διανύουμε
24sports team
 |  AUTO
Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Αυτή είναι η νέα Porsche 911 (vid)

Υπάρχει για πρώτη φορά το σύστημα «Wet mode», που μέσω αισθητήρων ανιχνεύει το ύψος του νερού που υπάρχει στο δρόμο
24sports team
 |  AUTO