ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Grand Prix Μαλαισίας: Ο Μαρκ Μάρκεθ πήρε τη νίκη

Το… δώρο του Βαλεντίνο: Ο Ρόσι οδηγούσε εξαιρετικά και πήγαινε για την πρώτη του νίκη το 2018, όμως 4 γύρους πριν το τέλος έπεσε και «πάσαρε» την καρό σημαία στον Μαρκ Μάρκεθ!

Tην κυνηγάει μανιωδώς, σχεδόν, εδώ και 1.5 χρόνο. Στον προηγούμενο αγώνα είδε τον team-mate του, τον Μάβερικ Βινιάλες, να βάζει τέρμα στο μεγαλύτερο αρνητικό σερί στην ιστορία της Yamaha και να παίρνει τη νίκη. Σήμερα, λοιπόν, ήταν η σειρά του- έπρεπε να κερδίσει.

Και η αλήθεια είναι πως ο Βαλεντίνο Ρόσι έμοιαζε έτοιμος για να τα καταφέρει στη Μαλαισία: ο «Γιατρός» με μια εκπληκτική εκκίνηση προσπέρασε τον poleman Ζαρκό και έφυγε μπροστά, χτίζοντας μια διαφορά εκεί γύρω στο δευτερόλεπτο από τους διώκτες του.

Ο Μαρκ Μάρκεθ βρισκόταν πίσω του από το μέσο του grand prix και μετά, καθώς είχε περάσει διαδοχικά τους Ντοβιτσιόζο, Ρινς και Ζαρκό και βάλθηκε να κυνηγάει τον «Βάλε».

Εις μάτην, ωστόσο: ο Ισπανός παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορούσε να ρίξει τη διαφορά κάτω από τα 7 δέκατα και με 4, μόλις, γύρους ν’ απομένουν για το φινάλε του αγώνα έμοιαζε να έχει συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση. Ο 39χρονος Ρόσι θα κέρδιζε, σωστά;

Λάθος: ο «Γιατρός» είχε μια «ψυχρή» πτώση μπαίνοντας σε μια στροφή, είδε την M1 του να γλείφει το οδόστρωμα και έπεσε τελευταίος, χαρίζοντας απλόχερα τη νίκη στον μεγάλο του αντίπαλο.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X