ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Formula 1: «Απόβαση» στο Βιετνάμ από το 2020!

Αυτό αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Formula 1, Τσάρλι Γουάιτινγκ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, άνθρωποι της Liberty Media συναντήθηκαν με εκπροσώπους της κυβέρνησης του Βιετνάμ, στο περιθώριο του ιαπωνικού Γκραν Πρι.

Η Liberty Media, η οποία κατέχει τα εμπορικά δικαιώματα της Formula 1, φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με την κυβέρνηση του Βιετνάμ, σχετικά με την φιλοξενία αγώνα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού από το 2020 στην χώρα.

Αυτό αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής της Formula 1, Τσάρλι Γουάιτινγκ, από την Ιαπωνία, στο πλαίσιο του Γκραν Πρι που έλαβε χώρα στην πίστα της Σουζούκα.

Ο Γουάιτινγκ επισκέφθηκε το Ανόι και δήλωσε πως έχει συμφωνηθεί, καταρχήν, η διαδρομή, η οποία θα γίνει στα δυτικά της πρωτεύουσας της χώρας, 12 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετά θέματα προς διευθέτηση, πριν ολοκληρωθεί η συμφωνία:

«Υπάρχει καλό κλίμα στις συζητήσεις και το θέμα είναι να καταλήξουμε σε συμφωνία για τη διεξαγωγή Γκραν Πρι στο Ανόι το 2020», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί ότι το Ανόι θα γίνει έτσι το πέμπτο Γκραν Πρι στην Ασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ η επισήμη ανακοίνωση της εν λόγω συμφωνίας αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος του 2018.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Μεγάλοι χώροι, άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων για το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή.
 |  AUTO
X