ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φέτελ: «Επιτρέπεται να κερδίσει ο Κίμι»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Κανείς δεν θα σταματήσει τον Κίμι Ράικονεν στον αγώνα και δεν θα μπει «φρένο» από την ομάδα στο Iceman, επειδή είναι σχετικά πίσω στο πρωτάθλημα των οδηγών.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, μάχεται για το πρωτάθλημα με τον Λιούις Χάμιλτον και είναι αυτή τη στιγμή δεύτερος. Τρίτος, είναι ο Κίμι Ράικονεν, 68 βαθμούς πίσω από τον Σεμπ και 85 πίσω από τον Χάμιλτον. Ωστόσο, ο Iceman δεν θα έχει κάποιο περιορισμό από τη Ferrari αύριο, με σκοπό να κερδίσει ο Φέτελ και να πλησιάσει περισσότερο τον πιλότο της Mercedes. Ο Ράικονεν πήρε την pole position και θα παλέψει για τη νίκη, όπως λέει ο τιμέιτ του!

«Ξεκινάει από την pole και του... επιτρέπεται να κερδίσει, υποθέτω. Είναι ένας μεγάλος αγώνας. θέλει να κερδίσει, θέλω να κερδίσω. Ελπίζω κάποιος από τους δύο μας να το κάνει. Είμαστε στην ίδια ομάδα αλλά μπορούμε να ανταγωνιστούμε μεταξύ μας, πάντα με προσοχή. Δεν το βλέπω όμως να αλλάζει αυτό με οποιονδήποτε, δεν νομίζω ότι κάποιος θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο για να κάνει ζημιά στο αυτοκίνητο κάποιου άλλου» είπε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, που στον αγώνα θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η Alfa Romeo επέστρεψε στη F1

Η ιταλική εταιρεία θα συμμετέχει από φέτος αποκλειστικά με το όνομά της, αλλά το εργοστάσιό της θα παραμείνει στο Χίνβιλ ...
 |  AUTO
X