ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Φέτελ: «Δεν θα εγκαταλείψω τη Ferrari»

O Σεμπάστιαν Φέτελ παραμένει πιστός στη Scuderia και εξακολουθεί να ονειρεύεται έναν τίτλο (ή και περισσότερους), βαμμένο στα κόκκινα.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γερμανός νιώθει μέρος της κόκκινης ομάδας και σκέπτεται μόνον αυτό, ενώ παραδέχθηκε ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι άνθρωποι της Scuderia διευκόλυναν με τα λάθη τους τη Mercedes.

Χαμηλό ηθικό, λάθη επί λαθών, κακός συντονισμός μεταξύ των δύο οδηγών, εσωτερικές διαμάχες. Η Ferrari παρέδωσε εφέτος σχεδόν αμαχητί το πρωτάθλημα στη Mercedes, ωστόσο ο Σεμπάστιαν Φέτελ παραμένει πιστός στη Scuderia και εξακολουθεί να ονειρεύεται έναν τίτλο (ή και περισσότερους), βαμμένο στα κόκκινα.

«Δεν θα εγκαταλείψω τη Ferrari», δήλωσε όλο πείσμα ο Γερμανός σε σχετικό ερώτημα Βρετανού δημοσιογράφου αμέσως μετά το Γκραν Πρι Ιαπωνίας, ενώ στη συνέχεια τόνισε τα εξής: «Είμαι μέρος της ομάδας και θέλω να είμαι ακριβώς αυτό και τίποτα άλλο. Πιστεύω, ότι έχουμε πολλές προοπτικές. Φυσικά δεν κύλισαν οι τελευταίοι αγώνες ιδανικά για εμάς. Κάναμε τα πράγματα πολύ εύκολα για τη Mercedes. Ωστόσο το πνεύμα εντός της ομάδας είναι καλό».

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 περιέγραψε μάλιστα, τι εννοεί μιλώντας για ομαδικό πνεύμα. «Θεωρώ, ότι εμπνέει. Όταν μπαίνω στο γκαράζ, είναι τα παιδιά ακόμη παθιασμένα. Αυτό έχει βοηθήσει σίγουρα. Βεβαίως γνωρίζουμε, ότι τώρα είναι δύσκολα. Τι έχουμε όμως να χάσουμε; Θα τα δώσουμε όλα και υπάρχουν ακόμη σημαντικά πράγματα, που μπορούμε να μάθουμε και να κατανοήσουμε για το αυτοκίνητο. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, για να αντισταθούμε», δήλωσε με μαχητική διάθεση ο Φέτελ.

Ένα πρώτο δείγμα αυτής της διάθεσης αποτελεί ίσως ο ταχύτερος γύρος, που πέτυχε ο οδηγός της Ferrari στη Σουζούκα, αν και ο αγώνας είχε ήδη κριθεί. Φαίνεται πάντως, ότι ο Γερμανός δεν το βάζει κάτω, έστω και αν οι δηλώσεις του μπορεί να ερμηνευθούν και ως αναφορές για του χρόνου και όχι για εφέτος, που έχουν χαθεί τα πάντα για τον ίδιο και για τη Ferrari.

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Μεγάλοι χώροι, άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων για το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή.
 |  AUTO
X