ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

F1: Το Βιετνάμ θα φιλοξενεί αγώνες Grand Prix από το 2020!

Σε νέα εποχή μπαίνει η F1

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Formula 1 και η πόλη του Ανόι, σήμερα ανακοινώνουν ότι ένα νέο Grand Prix θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Βιετνάμ από τον Απρίλιο του 2020.

Αυτός θα είναι ο πρώτος νέος αγώνας που θα ανακοινωθεί στο πλαίσιο της ιδιοκτησίας της Liberty Media για ένα Grand Prix στο Βιετνάμ και αντιπροσωπεύει τη σταθερή δέσμευση της Formula 1 στην περιοχή της Ασίας, όπου οι αγώνες έχουν ήδη εδραιωθεί στη Σιγκαπούρη, την Κίνα και την Ιαπωνία.

Αποτελεί επίσης μέρος της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της Formula 1 για να διευρύνει την ελκυστικότητα του αθλήματος και να προσεγγίσει νέα ακροατήρια σε όλο τον κόσμο.

Η Vingroup, έχει υπογράψει πολυετή συμφωνία για να φιλοξενήσει το Grand Prix στο Βιτνάμ, το οποίο θα ξεκινήσει ως μια συναρπαστική εκδήλωση δρόμου στην καρδιά της πόλης.

Σε στενή συνεργασία με τις αρχές του Δήμου του Ανόι, το διοργανωτή θα χρησιμοποιήσει το τμήμα 1 Motorsport της Formula 1 σε μια διαδρομή 5.565 χλμ. Αυτό θα προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία αγώνων τόσο για τους οδηγούς όσο και για τους οπαδούς.

Για να γιορτάσει την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Formula 1 θα παρευρεθεί στο Ανόι και θα παραθέσει μια μεγάλη τελετή το απόγευμα στο Hanoi Citadel, ένα από τα πιο εικονικά αξιοθέατα της πόλης. Οι ντόπιοι καλλιτέχνες θα αναδείξουν τη μοναδική κουλτούρα του Βιετνάμ σε μια εκδήλωση ανοιχτή στους ανθρώπους του Ανόι.

Ο Chase Carey, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, η Formula 1 δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το Ανόι θα φιλοξενήσει ένα Grand Prix της Formula 1. Από τότε που συμμετείχαμε σε αυτό το άθλημα το 2017, μιλήσαμε για την ανάπτυξη νέων πόλεων προορισμού για να διευρύνουμε την Formula 1 και το Grand Prix του Βιετνάμ είναι η πραγματοποίηση αυτής της φιλοδοξίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ στο Ανόι, μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο αυτή τη στιγμή με μια τόσο πλούσια ιστορία και ένα απίστευτο μέλλον μπροστά της. Αυτή είναι η τέλεια φόρμουλα για αγώνες Grand Prix και ανυπομονώ να γίνει αυτό το πραγματικό highlight του ημερολογίου της F1».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
F1

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

2019 TEST CHAMPION – TURANZA T005

Η Bridgestone πήρε την πρώτη θέση, χάρη στις καλύτερες επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα
Προωθητική Ενέργεια
 |  AUTO
Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Νέο Citroen C5 Aircross Comfort Class SUV

Μεγάλοι χώροι, άνεση και πολυχρηστικότητα εσωτερικών χώρων για το μοντέλο του Γάλλου κατασκευαστή.
 |  AUTO
X