ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έρχεται το ανανεωμένο υβριδικό Sonata

Το ανανεωμένο υβριδικό Hyundai Sonata αναμένεται να παρουσιάσει επισήμως η εταιρεία τις προσεχείς ημέρες

 Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο το οποίο θα ανοίξει τις πύλες τους τις προσεχείς ημέρες θα παρουσιάσει η Hyundai το ανανεωμένο υβριδικό Sonata, το οποίο ακολουθεί και αυτό τα βήματα του ανανεωμένου βασικού sedan που παρουσιάστηκε στο Auto Show της Νέας Υόρκης το περασμένο έτος.
 
Η φίρμα δεν έχει δώσει πολλές πληροφορίες, ωστόσο σύμφωνα με όσα φημολογούνται δεν αποκλείεται το μοντέλο να έχει μία πιο σπορ μπροστινή όψη και μία μεγαλύτερη μάσκα κάτι το οποίο συνέβη και στην περίπτωση του κανονικού μοντέλου, το οποίο έφερε επιπλέον νέα οπίσθια φωτιστικά σώματα και ανασχεδιασμένους τροχούς.


Το εσωτερικό θα έχει ένα νέο τριάκτινο τιμόνι, αλλά και αναθεωρημένο πίνακα οργάνων, όπως και ένα ενημερωμένο σύστημα ψυχαγωγίας που θα φέρει βελτιώσεις κατά την  πλοήγηση, ενώ ταυτόχρονα το Sonata Hybrid θα είναι εξοπλισμένο με περισσότερα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.
 
Τέλος σε ότι αφορά τον μηχανικό σύνολο ισχύος επιβεβαιωμένες πληροφορίες δεν έχουν υπάρξει, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως το τρέχον μοντέλο διαθέτει έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0 λίτρων, έναν ηλεκτρικό κινητήρα και μια μπαταρία ιόντων λιθίου 270 βολτ. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει στο sedan να παράγει συνδυασμένη μέγιστη ισχύ 203 ίππων.

Πηγή: autotriti.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Sonata  |  Hyundai

Auto: Τελευταία Ενημέρωση

X